Davor Kondic

Član od: 05.03.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Retro kompjuteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nažalost moram ovog korisnika negativno da ocenim jer je prekršio dogovor o kupoprodaji koji smo imali, poneo se veoma neodgovorno i nekulturno te protraćio moje vreme. Par dana je izbegavao moje poruke, pozive i pravio se lud da bi na kraju rekao u dve reči kako je računar navodno odlučio da zadrži za sebe iako je isti trebao da pošalje odavno. Budite jako obazrivi sa ovim članom ukoliko se odlučite da nešto uzimate od njega jer je pitanje da li će vam uopšte poslati predmet.
Nemoj da se brines nista.

Sport i razonoda > Airsoft i paintball

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

covek je neiskren i neposten, dogovorili smo se da posalje za odredjenu cenu , rekao da je poslao ja cekao paket ali nije stigao , drug usao preko svog naloga i kontaktirao ga , prodavac mu je rekao da moze vec sutra ujutru da posalje , a navodno je taj isti predmet trebao da bude vec u posti kod mene , izbegavati ovog prodavca , od njegove reci nema nista
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.