Davor

Novi Sad

Član od: 27.09.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pregovarali smo preko KP par dana oko cene i konfiguracije laptopa. Nazove me u ponedeljak u 18.15h i dogovorimo se da dodje u utorak predvece po laptop iz NS. Javi se ponovo u 19.37h i kaze da mu ne odgovara utorak i da hoce da dodje sada, iako sam mu rekao da imam obaveza i da ne mogu. Ipak pristanem, posto je slozio pricu kako mu laptop treba da bi dete gledalo crtane filmove. Navodno krece za 20-ak minuta. Odlozim svoje obaveze da bi ga sacekao, pregledam laptop i izvadim hard disk iz njega, jer je takav bio dodgovor. Saljem mu poruku sa adresom u 20.32h na koju mi u 20.34h odgovara: "Oke na putu sam". Silazim oko 21h ispred zgrade da bi ga sacekao. Nema ga, iako je uveliko trebao stici. U 21.20h mi stize poruka: "Odustajem ipak od laptopa". Bez ikakvog objasnjenja, izvinjenja, poziva ili bilo cega. Negativna da ne bi ponovo ovako uzaludno trosio jos necije vreme i trud, a narocito zbog nedostatka osnovnih manira i kulture.
Postovani,javio sam se ,jer nisam imao dovoljno para kod sebe,nema sta tu da se objasnjava ali ok.

Automobili | Oprema > Navigacije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prvi put da nekom dajem negativnu, ali ovakve ljude treba obeleziti! Rekao je da je navigacija ispravna i da samo treba da se ubece mape. .. Kad ono: 1. Navigacija neispravna ne nalazi satelite 2. Naprso ekran u gornjem levom uglu. 3. mrlje na ekranu u donjem levom uglu. 4. Kuciste navigacije razbijeno na levoj strani 5. punjac krpljen izolirtrakom 6. nosac nije orginalni. Trazio sam mu da mi vrati pare, kaze da nema dok ne primi platu i kako je prodao navigaciju da bi imao da prezivi sa devojkom(pukusao da me uhvati na tuznu pricu). Dao sam mu rok od 3 dana da mi vrati moje pare koje je dobio od otkupa. Nije iskoristio ni popravni od 3 dana, tako da je svesno imao nameru. Navigacija je bila dobro upakovana tako da ne postoji opcija da je ostecena u transportu.
Kao prvo razlog je taj zasto sam je prodao i naravno da sam je dobro upakovao,rekao sam ti sta je problem sa navigacijom tako da nema sta navigacija je polovna i za to KRPLJENJE sam ti rekao da sam stavio izolir da se ne kida kabel od savijanja i kao prvo ekran nikakvu naprslinu nije imao a i slikao sam da se sve vidi i lepo je bila detaljna slika uslikana i jos sam napomenuo sta sam radio i da je prestala da radi to jeat da nalazi satelit a navigacija je jos j upaljrna uslikana i tako ima i u porukama da sam ti poslao sta je problem ti si na to rekao da to nije nikakav problem....i zato sam stavio 2500 di ara da se prodaje je je nova oko 9000 a ja nisam imao sredstava da je sredjujem iako sam se raspitao da je oko 1500 dinara da se sredi.Nikoga nisam mislio da prevarim niti sam ikoga prevario tako da mozes da pises sta zelis ja znam da ja pogresio nisam...

Mobilni telefoni > Sony

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

U oglasu stoji da ima garanciju a nema je telefon mi se dvaput ugasio za 10 munuta a baterija sa 70 posto spala na 10 za pola sata. .a receno perfekrno radi iako nisam trazio garanciju. .i takodje nema slusalice a pise da ima u sustini ne volim da me neko farba ali sam vratio telefon. .
Kao prvo telefon sam nosio do servisa nikakva greska nije nadjena sto ste rekli a 4 servisa sam obisao i reli su da u nedelju im niko nije donosio jer ne rade i telefon radi bez problema iako ste ga vratili meni niti se ugasio niti sta tako da nemam pojma sta ste radili i kojim cudom se ugasio a sto sam a slusalice ne pise da ima ko sto se ne dobijaju uz neke sony modele nego sam napisao sve sa slike da ide uz njega ,i telefon je vracen iako nije bilo potrebno da se preti da radite u policiji jer nisam prevarant...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.