Dax

Novi Sad

Član od: 10.11.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nega i lična higijena > Oprema za brijanje i šišanje

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne preporucujem saradnju sa ovim clanom slao sam mu paket I za Kikindu I za Ns nije ga preuzeo ni javlja se kuririma na tel ne odg na por. Ocena 00000
Covek me je vukao za nos 4 dana za paket i imam sve na viberu, te mu kurir nije dosao, pa mi, je poslao a ustvari nije i trk posle 3 dana je paket poslao, pritom oglas svoj na ko je menjao svaki dan i podizao cenu, dogovorili se za 4700, stigao paket na cenu od 5700 i neki dinar, naravno da nisam hteo da ga preuzmem, on se naravno pravi lud da ne zna, kako se to desilo i da su u kurirskoj pogresili. Zatim lazno ime i prezime, ili pogresno kako vec hocete je stavio na posiljci, i sada je blokirao kako ja nmg njemu ocenu da dam. Molim administratore da mi porade na ovome i da mogu da ocenim ovoga coveka. Ako vam nije u stanju da pravda bude zadovoljena, gasim nalog i vise necu koristiti kp. Isto tako mogu poslati administraciji poruke sa vibera, te vas molim da se ocena ovog skine sa mog profila. Hvala

Audio > Zvučnici | Bluetooth zvučnici

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne preporucujem nikakvu saradnju nikome ko ne zeli da bude prevaren sa ovim clanom jer prodaje zvucnik kao nov samo jednom proban a ustvari zvucnik je izgreban na oglasu nema slika zvucnika samo kutija kada je poslao slike na viber nije slikao tu stranu zvucnika vi se zapitajte zasto kada sam mu se javio isti dan par sati posle pristizanja zvucnika zbog posla nisam ja preuzeo vec clan moje porodice i kada sam dosao i otvorio paket imao sam sta i da vidim ostecen zvucnik kontaktirao sam doticnog gospodina koji nije zeleo da se vrati zvucnik jer mu se javljam par sati posle i okrivljuje mene da sam ja ostetio a to sto on nije slikao tu stranu zvucnika govori sve. ..
Samo cu reci hvala na oceni, Doticni preuzima paket u pola 12h, javlja mi se u 18h navodeci 3 mikro linije, zvucnik je u fabrickom pakovanju sa garancijom, poslat, Ako preuzmes paket logicno je da ga otvoris i javis prodavcu, na kraju je ispalo da je deda preuzeo, a doticni mi se javio 6, ipo sati posle. Nekorektno, za to vreme sta je radio sa proizvodom ne znam niti zelim da znam, jer vrlo dobro znam kako je oglas glasio i sta sam poslao, smanjio mu cenu, ostavio izbor kurirske sluzbe, i ostavio oglas da stoji i ceka ocenu. Toliko o korisniku i tome ko je ne korektan. Ne preporucujem ni razgovor a ne trgovinu sa clanom, bezobrazluk! Sva sreca pa ljudi mogu videti sve pozitivne ocene i komentare na profilu. Hvala lepo i dovidjenja!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.