DDMoto Oprema

Ruma

Član od: 15.06.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Motocikli | Oprema i delovi > Tuning oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Naruceni proizvod nije stigao iako mi je receno da je poslat

Motocikli | Oprema i delovi > Elektroinstalacije

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Trazio sam da posalje ovaj relej sto je i ucinio platio sam ga 600din plus postarina. Kada sam ga ugradio relej nije reagovao na stelovanje znaci da je neispravan. Pozvao sam ga tel i rekao situaciju ponudio mi je da posalje drugi ali o mom trosku pa nisam pristao onda je rekao da mu dam broj racuna da mi posalje 600din sto sam odbio jer nemam racun. Trazio sam da posalje telefonski na sta sam dobio odgovor: Sta ja da cekam sa babama i dedama u posti da bi ti poslao 600din ! Moje misljenje je da je posteno da sam mu poslao neispravan deo o njegovom trosku i da mi posalje drugi o svom trosku jer ja sam kupac i necu da placam tudje greske i neispravnosti. Evo sada dva dana prosla jos nije vratio novac a i ne treba da vrati neka je na cast. A sada kao i sto se pravdao za dve negativne ocene verovatno ce da se pravda i za ovo. Posteno sam napisao sve i nema laži.
Za ljude ovog intelektualnog nivoa kao sto je gospodin nemam odgovor. Ja za 600din da ocekujem od nekog da mi da negativnu ocenu to ne bih dopustio sigurno. A gospodin ima nekih drugih problema ocigledno.

Motocikli | Oprema i delovi > Odeća

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Pantalone su bile oglasene da su u stanju "kao nove", a kada su stigle i kada sam izvadio zimski deo, video sam da je postava pocepana na 3 mesta po 10cm (sto je daleko od kao novog).
Pantalone i jesu bile kao nove, i dobro su pregledane cele, pantalone su bile fixne sa cenom, trazio mi je da mu spustim cenu ili da mu dam za dzabe ne znam vise. Da bi na svaki nacim pokusao da spusti i na kraju oceni ovako. sto se tice postave slikane su sa svih strana pa cak i postava ta koja je navodno pocepana. Nije hteo ni da vrati jer je rekao da su mu dobre ali opet cena da se spusti zbog toga navodno. I jos kaze da mu ne treba postava svakako je ne koristi. Nerazuman covek i mnogo tezak! Nadam se da necemo vise saradjivati!

Motocikli | Oprema i delovi > Obuća

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dainese patike "kao nove, nekorišćene" su ustvari stare i pocepane. Reklamacije ne prima.
1. Na sajtu stoji kako su patike odlicno ocuvane. A i izgledale su kao nove. Patike su bile vrhunske. 2. Kupili ste polovne patike dainese i znate za koje pare i jos ste se cenkali da vam spustam cenu na te sitne pare. 3. Niko nije rekao da necu uvaziti reklamaciju ako postoji problem, vec ste me ocenili nepravedno. Cestitam vam na prvom minusu koji ste mi dali. Bravo za vas. Nadam se da u zivotu vise necemo poslovati. Covek sa 2 ocene mi da minus. Pozdrav!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.