Dean

Inđija

Član od: 10.02.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > RAM memorije

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Tražio podatke da uplati "odmah" iznos na tekući račun plus što je pitao da mu pošaljem kao preporučenu pošiljku. Evo tri dana prošlo niti je uplatio niti odgovorio na moje pitanje. Bar da je rekao da se u međuvremenu predomislio pa da čovek pređe preko toga. Ovako, negativna kao kuća!
Poštovani, Uplatu sam izvršio istog dana. Tek sad vidim da je uplata odbijena iz nekog razloga a da ja to nisam primetio. Dodatno 15.02. i 16.02. su bili neradni dani u Srbiji, dakle banke nisu radile tako da nisam ni obraćao pažnju. Uplatiću sad ponovo ako ima smisla, ali je veoma loše od Vas što umesto da ste mi samo poslali poruku na viber odmah dali negativnu ocenu. Kao što vidite nemam ni jednu do sada a na KP-u sam XY godina.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.