Decibel

Beograd | Zvezdara

Član od: 22.10.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Internet streameri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U oglasu jasno pise da je u pitanju 3B+, a dobio sam 1B+. Bio je zatvoren u aluminijumskoj kutiji, ja nisam poneo srafciger sa sobom, pa rekoh hajd' verovacu mu na rec. .. Zarad poredjenja, model koji sam dobio je 4 godine stariji od onog koji je ocekivan.
Filip ne laže da je opis bio netačan. Zaista sam oglasio uređaj kao 3B+ jer sam zaista mislio da tu verziju posedujem. Međutim, čim se Filip požalio i poslao sliku otvorenog uređaja - rekao mi da je to 1 B+ ane 3 B+ i ja shvatio da sam napravio glupost... U roku od par minuta je dobio odgovor, izvinjenje i ponudu da mu odmah vratim novac. On kaže nije mu do novca nego što je prevaren i nema vremena da opet gubi dan sa tim. Izvinjavam se opet, predložim mu odmah uplatu na račun (da ne gubi nikakvo vreme) a da on meni uređaj pošalje o mom trošku kad stigne. Evo i slika te prepiske gde ja priznajem grešku, izvinjavam se i želim da je ispravim: https://snipboard.io/zd2fA4.jpg Međutim Filip bukvalno ne želi novac nazad, već eto da me ubedi da sam prevarant... Da sam hteo da ga prevarim, ne bih mu nudio novac nazad i izvinjavao se dva sata nego bih ga recimo blokirao da ne mogu da dobijem negativnu i ćutao. Ali ja svestan da sam napravio grešku trpim njegovo frustrirano ponašanje i nekulturne napade, čekam da se smiri i prihvati novac nazad jer zaista ne želim da ispadnem nečovek... ali džaba, čovek realno ne želi rešenje što meni prosto ne ide u glavu. Filipe, ja sam Vam se sinoć kroz više poruka izvinjavao za ovu situaciju i uporno nudio novac nazad, kažem lepo može na račun direktno ili kako god je najlakše. Još jednom, žao mi je što sam vam prodao pogrešan model, ali to ipak nije bio razlog za ovako isfrustrirano i tvrdoglavo odbijanje da se sve reši. Iskreno se nadam da kada budete Vi napravili neku grešku, a pre ili kasnije se svima omakne poneka uprkos najboljim namerama, da će vas neko tretirati sa više strpljenja, kulture i ljudskog poštovanja nego što ste sami spremni da pružite drugima koji se trude da nešto isprave.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.