Decjibazar

Beograd

Član od: 24.11.2008.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Igračke i igre > Vozila | Guralice i tricikli

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Pitao sam da li ima pomenuti konjic iz aktivnog oglasa, odgovaraju mi da nemaju taj ali imaju drugi lepsi model i nakon 5min da imaju i taj iz oglasa ipak 1 komad. Pitam da li moze licno da se preuzme kazu moze i daju mi adresu. Uzmem ranije odsustvo sa posla, prodjem pola beograda po guzvi, kazem dosao sam da bi mi rekli, a ipak nemamo na stanju nijedan. Ako nemate artikle koje pisete da imate i ne mozete organizovati licno preuzimanje onda nemojte tako pisati. Pozdrav.
Postovani, pitali ste na Kupujem Prodajem za konjica sa oglasa Dolu 070784, za koji Vam je receno da nemamo ni jedan komad. Rekli smo da imamo Pilsan konjice na stanju i dali vam adresu. Napisali ste da krecete i naravno ocekivali smo Vas dolazak. Medjutim niko se nije pojavio na adresi. Jedini nesporazum moze biti ako ste pozvali kolegu zbog pronalazenja adrese i rekli da dolazite po konjica DOLU sa oglasa koji mi nemamo, a ne PILSAN za koji smo Vam rekli da imamo. Sigurno niko nije mogao da Vam kaze da nemamo nikakvog konjica, jer svi dobro znamo sta imamo u magacinu. Mi smo manja kompanija koja broji 5. zaposlenih ljudi, ali zbog veceg obima posla, vise sajtova i licnih preuzimanja, mozda nisu svi upuceni u Vas dolazak. Evo ukratko receno, ne prodaje jedna osoba i nema samo jednog kupca, da zna ili predpostavi sta Vi tacno zelite, naravno ako uputite pravo pitanje i objasnjenje. Da ste to bas Vi koji dolazite za bas tog konjica. Vise nas se javlja na telefon i daje prave odgovore na postavljena pitanja, posto smo mi kompanija koja se bavi ovim poslom vec 30 godina. Mislimo da je neosnovano data negativna ocena. Iskreno od nas ste sasvim slucajno dobili pozitivnu ocenu, jer mi ocenom odgovaramo samo tako. Uopste nismo ocekivali da smo od bilo koga zasluzili takav vid saradnje. Naravno u suprotnom ne bi smo ni ocenili, naravno ne i negativno. Mi smo tu da resimo svaki problem i svakom kupcu izadjemo u susret koliko je to moguce, cak cesto i na nasu stetu, kako bi odrzali korektan odnos sa kupcima.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.