Dejan 061/6673-765

Beograd | Čukarica

Član od: 01.11.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Matične ploče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Doticni gospodin mi je prodao plocu koja nije bila u potpunosti ispravna, napravio je nekoliko gresaka koje su mene kostale 3700din sto za nekoga jeste malo ali ne i za mene. Dejan je prvo pogresio tako sto je na oglasu napisao da maticna ploca koju mi prodaje podrzava sve 775 procesore i ako se ne razume niti u bios niti u samu plocu, i kako on kaze testira ploce tako sto sa ko zna kojim procesorom samo pokrene windows i to je to. Onda zeli da prica telefon da bi naravno mogao da opisuje taj razgovor onako kako on zeli jer ne postoji dokaz tacnog toka razgovora. Za plocu koju mi je prodao je sumnjano da samo ima stariju verziju biosa i da bi sa novom trebalo da radi normalno (zbog cega sam ga prethodno ocenio pozitivno) pa sam je poslao na servis da bi se odradio bios ali kao sto sam rekao ona nije bila ispravna sto mi je iz servisa potvrdjeno. Pokusao sam da se dogovorim sa njim i da se to resi, da prihvati reklamaciju kako bi i trebalo ali onda doticni spominje nekakvu garanciju o kakvoj nije bilo ni reci (kaze da je garancija istekla) i brani se time da ima 200 pozitivnih ocena sto meni ne garantuje aman bas nista, da bi me na kraju blokirao na porukama i tako resio svoje probleme. Necovek! (Ploca o kojoj je rec nije ova Foxconn ali je prethodni oglas obrisan pa ocena ide za ovaj)
Gopodinu sam poslao plocu 1. Marta Lenovo MTQ45MK Soc 775 DDr3 koju je on podigao 2. Marta i utvrdio je da sa njegovim kako on kaze "Vanserijskim" procesorom blokira i nece da radi, a da s' drugim procesorom sasvim normalno radi... Utvrdio je da je ploca ispravna s' drugim procesorom i da radi,pa je zato usledila Pozitivna ocena. Da bi nakon 10 dana meni rekao da je ploca neispravna,i da vise ne radi,na sta sam mu ja rekao da nema vise radne garancije da je radna Garancija 3 dana,kao sto je na svim mojim komponentama garancija 3 dana,(Prodajem Polovne racunarske komponente) Prvo je slagao da je nosio u servis i da je platio servisiranje,da bi posle rekao da je nije servisirao. Dao je prvo pozitivnu ocenu,pa negativnu,na predmet koji nije kupio od mene, Tako da bih zamolio Administraciju da sto pre Reaguje.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.