Dejan 063/474-555

Paraćin

Član od: 09.08.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Oprema > Patosnice, presvlake i tapacirung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac je dao netacan opis. U oglasu pise da je do velicine tocka 19. Međutim kada je navlaka stigla, ona je premala i ne moze da se postavi ni na tocak od 17 inča koji ja imam. Kada sam ga pozvao, kaze da mu posaljem nazad robu ali bez otkupa? ! Nikako nije hteo da pristane da plati posiljku sa otkupom, kako je on meni poslao i ja sam mu platio. "Pa ce on ako nisam pocepao da mi kasnije uplati na moj racun. .. " I sad ja treba da mu verujem da ce mi vratiti novac a vec sam izgubio poverenje jer je napisao u oglasu netacan opis i tako mi prodao za mene neupotrebljivu stvar. Zar treba jos i da mu vratim tu robu a da mi posle i ne plati? Ja na gubitku a on još ima robu nazad da je opet proda nekom naivčini kao što je i meni? Moj savet je da izbegavate kupovinu od ovog prodavca.
Kupcu ne pasuje navlaka na tocak i ponudjeno mu je vracanje novca ali je on ostetio navlaku sto mi je i rekao telefonom kad je pokusao da navuce. Samim tim sam trazio da prvo vidim da li je ostecena pa da onda uplatim novac kada mi stigne na sta je on odmah poceo da se buni. Nema poverenje u mene da cu mu uplatiti novac. Pa kako si imao poverenje da kupis i da ti stigne navlaka a onda vise mi ne verujes. Vratio bi on ostecenu navlaku i bez problema bi se pravio lud kako nije on nego se to u transportu ostetilo.

Elektronika i komponente > Potenciometri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslat polovan potenciometar bez matice za pricvrscivanje. Na kraju me covek blokirao da ne mogu da mu posaljem poruku. Izbegavati saradnju
Kupac me pozvao telefonom i rekao da je uredjaj zadimio prilikom povezivanja pa mi je onda zatrazio semu za povezivanje. Pri tome se pravdao kako se on razume u povezivanje ali je uredjaj polovan i da je poslat neispravan. Uz ovaj uredjaj se ne dobijaju matice za pricvrscivanje sto lepo pise u oglasu. Izbegavajte bilo kakav vid saradnje jer ce vas svejedno oceniti negativno.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.