Dejan 0631724449 (Ski Oprema)

Kragujevac

Član od: 06.12.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Sport i razonoda > Ski oprema | Kacige i naočare

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupljene su dve kacige i dvoje naocara, na pitanje da li je sve u redu rekao je da jeste maltene kao novo. Jedna kaciga koja je inace bele boje je skroz pozutela, izgrebana a naocare prljave od blata. Paket kada je stigao nije bio ostecen tako da ne mozemo pripisati tu gresku brzoj posti.
Sve sto je napisano u ovoj oceni je cista LAZ! Treba da vas bude sramota za ovoliko ispisanih lazi, niti ste me kontaktirali nakon dobijenog paketa i sve sto ste napisali je LAZ. Neka vam je na casti prodali ste se za male pare! A ja iza sebe imam preko 650 zadovoljnih kupaca na sajtu KP sto i moje ocene dokazuju! A vi zivite u vasim LAZIMA!

Sport i razonoda > Tenis

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije poslao reket koji sam narucio komunikacija nikakva izbegava da govori telefonom koliko sam video obrisao je oglas reketa koji sam porucio posto ga je nekom prodao a meni poslao drugi nije neki novac u pitanju ali nije to to. Posle kaze da mu vratim reket ako mi se ne svidja pa da me. opet zezne neka hvala njemu ide na cast.
Ne slazem se sa ovim clanom, ako me pozove na tel i naruci reket Princ Graphit, i ne precizira o kom reketu je rec, ja cu poslati prvi prince graphite koji imam. Cena je bila 1200din poslat mu je reket prince Graphite (u boljem stanju od navodno trazenog) sa torbom i 6 loptica. Sto je smesna cena priznacete. Rekao sam mu da vrati reket da cu snositi troskove transporta koji bi bili 560din u oba pravca, na sta mi daje negativnu ocenu i ispisuje ovoliku neistinu. I nakon toga pristaje da mu zamenim reket ali navodno pre isporuke da proveri reket i stanje istog. Kakva je covek ne bi me zacudilo da ne prihvati pa da platim duplu postarinu i za drugo slanje. Tako da ima nas raznih...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.