Dejan Andrejic

Beograd

Član od: 13.09.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Sony Ericsson

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

covek nije ispostovao dogovor, dogovorili smo se za cenu i on mi je poslao telefon bez opreme a nije naveo da tako salje posto lepo u oglasu pise sa svom pratecom opremom, meni stigne telefon i ja ga pitam zasto bez opreme, a on mi kaze za te pare sta si ti ocekivao! !! ja mu kazem da sam lepo pitao za zadnju enu i on je rekao a u oglasu pise da ide i oprema i on kaze da ce da posalje i jos uvek nista. ..
Odmori kuriri kasne state da rad Ljudski je odmarati she. I ja cekam .....

Kompjuteri | Desktop > Matične ploče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

ploca poluispravna!
Pristao sam na reklamaciju,ali me je clan ocenio negativno. Ne vidim razlog ako sam pristao da plocu BEZ POGOVRNO vratim na MOJU inicijativu i na MOJ poziv. Nekorektan odnos clana jer sam kao sto sam i naveo odmah pristao da vratim novac,a iz poruka se vidi sto sam prilozio administratorima.

Kompjuteri | Desktop > Napajanja

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupljeno navodno novo napajanje od doticnog clana, unutra je hvalio jedan modularac sa moleksima koji je bio obecan da ce mi se isporuciti, KULER na napajanju poceo da tandrce vec drugog dana, prodavac nije hteo da vrati napajanje pa sam pristao i na to da mi posalje drugi kuler kako bi ga zamenio jer isti kosta 1200din. Imam preko 250 internet kupovina i prodaja i ovako me niko nije izradio dosad-RESPEKT svakako za to. IZBEGAVAJTE bilo kakvu trgovinu sa ovim clanom jer je vrlo verovatno da cete zazaliti.
Receno mi je: ....otvorio sam ga podmazao ali nista i dalje isto." Da uzmem nazad otvarano napajanje? Ni sada ni drugi put. Reklamaiciju mogu da priznam ali samo pod uslovom da nije nista cackano. Elem nisam ja kriv sto se ne vrti sve oko jedne osobe. Ventilator sam spremio kao sto sam obecao, i poslao bih ga da nije 1. Maj. Elem,covek koji mnogo prica ,previse menja pricu. Ne ulazim u kolicinu ocena i kupovina. Ni ja bas ne trgujem 3 dana.

Kompjuteri | Desktop > Matične ploče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Čekao ploču 4 dana od momenta kada je obećao. Na kraju poslao ploču sa procesorom koji nisu bili ispravni. Prvo sam pomislio procesor jer je ploča javila grešku ali ubadanjem ispravnog procesora sve isto. I šta sada čovek da pomisli! ?! ? U svakom slučaju prevaren sam.
niste takvu pricu meni rekli. da ste rekli, novac bi dobili nazad. nije problem ako kazete da je neispravno jer to je tehnicka roba. posto ste rekli da Vam posaljem drugi procesor na sta sam pristao mislio sam da ste resili problem. dokaz o prepisci i postoji posto ste mi slalii poruke. isto tako ne bih ni ja preporuio saradnju sa covekom kome je komunikacija svedena na 3 reci!

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

"Mozes da dodjes sutra kad hoces, kuci sam ceo dan. .. " Krenuo sam sa Novog Beograda i kad sam stigao u grad pozovem ga da mi objasni kako da dodjem do njega - pozvali ga na posao hitno bice kuci u 17h, tada mogu da dodjem(a i on ce me nazvati). Bilo je 14h i ja rekoh hajde setacu pa cu nekako izgubiti 3 sata. 17h - on ne zove, pa sam pozvao ja njega, kaze "javicu ti se za 5min. " i ne zove me vise i ne javlja se iako sam ga zvao nekoliko puta, cak i sutradan. Konacno mi se odazvao na poruku ovde, nije se izvinuo niti ista nego mi napisao "Imam problema nije mi do toga". Razumem da ljudi imaju probleme ali valjda je postojala mogucnost da se to javi kratkom porukom. Ovako sam se smrzao u gradu 4 sata setajuci i cekajuci Godoa. Ako hocete sa nekim lepo da se dogovorite i brzo sve resite IZBEGAVAJTE OVOG COVEKA. Ovo je cist bezobrazluk!
Zove se pre nego li se krene. Nemam potrebe za pravdanjem jer ovo je prva negativna tako da .... mozda opravdana moza ..... Ipako ja se prvo javim pre nego li krenem.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.