Dejan Cvetković 063/1717000

Pirot

Član od: 27.11.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Brendovi muški

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

dobio sat koji nisam narucio
Jesi bar sad srećan. Umesto da dobiješ željeni sat, ti uživaš da daš negativnu. Sram te bilo.

Elektro i rasveta > Baterije i punjači

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dobio punjac, rade samo crvene lampice, ne puni i greje se kao lud. Prodavca sam obavestio o neispravnosti uredjaja, on se malo pravi lud, i to je to!
Ja se pravim lud a doticni izgleda tako rodjen. Ponudio sam mu sve opcije i nije prihvatio nista. Opet od onih koji vise vole da drugom naprave stetu nego sebi koristi. Strasno.

Konzole i igrice > Sony PlayStation | Delovi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovo je poslednja poruka koju sam mu poslao, dabome samo je procitao i nije dogovori - "Stigao mi je dzojped pre nekoliko sati. Nisam se javio ranije, jer sam testirao dzojstik. I moje sumnje su bile opravdane. Ovaj dzojstik nije original, vec je veoma dobro odradjena kopija, a kopija kao kopija ima svoje mane i moze se prepoznati da nije original dualshock 4. Dugmici najpre nisu utegnuti, ps logo na dugmetu nije isti. Pozadi nalepnica nije odgovarajuca. Pecurke analogne nisu hrapave kako bi trebale da su. USB kabel ne ide uz Dualshock , a i kabel ne radi kako treba. Zvuk analognih palica kada uh ubodem je grub (nije prirodan), takodje ekran tach skrin na dzojstik kada pritisnem je jako grub. Zvucnik na dzojstik je izuzetno bucan i krci, sto je jos jedan indikator da dzojstik nije originalan. U oglasu pise da je ovo originalan dzojstik , a ovo nije original, dakle oglas nije tacan. " Od 96te pa do danas imam PS (sve verzije) i nije mi problem da provalim kopiju. Ovaj momak prodaje kopije , a navlaci masu pricom da je original na akciji. Toliko od mene.
Zamislite coveka, naso zamerke na originalnom proizvodu, a nece da ga vrati i da uzme svoj novac nazad i to sa troskovima naravno, jer sam mu tako ponudio.Za ovakve dzojstike ljudi kod mene cekaju ali on nece da ga vrati.Ovako izgleda kad zovek vise zeli da nekom drugom napravi stetu, nego sebi korist.Takve ljude ne mogu da shvatim ali na srecu ih je malo.Ovaj je jedan u mojih 5 000 kupaca.Nedaj boze da se ponovo susrecem sa slicnim. Pih, kakvih "ljudi" ima.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.