Dejan Djanis

Beograd | Voždovac

Član od: 11.01.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Sony PlayStation

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovor je bio da uzmem više konzola od njega, ali na kraju smo završili samo sa 5. Pristao sam na svaki mogući zahtev od njega, računajući cenu, broj džojstika i sve. Gospodinu je najavljeno UNAPRED da ću doći do njega i preuzeti konzole, znači unapred mu je rečeno koje tačno konzole, koliki hdd i sve ostalo. Nakon što sam prešao više od 150km do njega da uzmem te konzole, ispostavilo se da ih štaviše nije ni pripremio, a da ni ne zna šta ima od konzola spremnih, niti je i džojstike proverio. . ništa. Te sam tako, opet na moju štetu, pristao da po istoj, dogovorenoj ceni, dobijem konzolu sa manjim hdd-om, jer nije imao ono što smo se dogovorili. (kaže nije znao da ću doći, ne veruje nikome, a rečeno mu unapred bar dva puta). Takođe, ono zbog čega prvenstveno i ide NEGATIVNA ocena je, što je gospodin totalno neozbiljan. Iako sam mu tražio 1,5 džojstik po konzoli, dobio sam proporcionalan odnos konzola : džojstik - 1:1, te se nisam ni tada bunio. Ali nakon što sam došao do stana u Beogradu i krenuo proveravati džojstike, shvatio sam da prvi koji sam uzeo nije radio. Poslao sam mu istog trenutka poruku na šta mi je on odgovorio da nije on kriv da sam ga ja možda zeznuo u transportu (kod mene je bio 30 minuta, dok sam došao do stana da proverim) i da nema ništa sa njim, te da ako hoću da zamenim, da se ponovo dovezem kolima do njega? !? ! Nemam ja ni vremena ni goriva na bacanje zbog njegove greške. . Nebitno. Pristao je da mi pošalje novi džojstik preko kurirske kao zamenu i eto, prošlo je od tada skoro 20 dana, i za taj period me je samo zavlačio kako nema vremena. Na zadnju poruku mi nije ni odgovorio već evo 5 dana tako da kontam da ne želi ni da pošalje. P. S. Još jedan džojstik u međuvremenu se pokvario, koji mu čak nisam ni prijavio (bukvalno je trajao jedan dan).
Nemam komentar za ovog clana niti zelim da pisem bilo sta moje ocene govore ko sam i samo mi je krimo sto kupujem prodajem administrator ne radi lepo svoj poso sve slike sam pokazi naseg ceta i ostala mi negativna
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.