Dejan Đorđević

Kragujevac

Član od: 09.09.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Gramofoni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Gramofon koji je dotični prodavac opisao kao ispravan nema blage veze sa opisom. Motor gramofona je neispravan, dugme za podizanje ručice je polomljeno. Gramofon kao da je preživio 2 svetcki rat! Pored svih negovih ocjena čuvajte se ovog prodavca! Ja sam prošao jeftino! Da sada će biti u transportu se sve to pokvarilo. Pare nek su ti srećne. A ovo je prvi put da dam nekom negativnu ocjenu na žalost!
Gramofon sam odneo u ispravnom stanju kod kupčevog prijatelja u Kragujevcu,do isporuke u C.Gori je došlo nakon 25 dana.Kako je proveo te dane ja ne znam.Fizičko stanje se videlo na slikama.Predat je čitav i ispravan.Sa potpuno novom glavom i iglom koje same vrede 2000,ukupno prodat za 4500.Ocenu sam dobio dok sam na moru i ne gledam u fon,bez pokušaja dogovora. Vrlo nekorektno,ostale ocene su dokaz kako poslujem na KP.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.