Dejan Ilic

Beograd

Član od: 20.01.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Apple

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Na samom pocetku je delovao veoma korektno ali kasnije je sve samo islo nizbrdo. Iskljucio telefon, prestao da odgovara pa bi tek sa vremena na vreme odgovarao, poslao me za laptop na adresu gde ga niko ne poznaje (zanemarimo cinjenicu da sam cekala sat vremena) i naravno gde nisam dobila laptop. Poceo je da me zavlaci cim je legla uplata preko racuna. Stalno je pomerao datum dostave laptopa. Pa je posle trebao da vrati pare, nije ni to. Najbizarnije iskustvo ikada na kupujem prodajem. Tuzila sam ga i ceka se da se vidi dalje sta ce sa Tuzilastvom. Za sve imam dokaze. NIKAKVA PREPORUKA ZA SARADNJU!

TV i Video > TV | Polovni LCD, Plazma, LED

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Mesec dana nakon prvog dogovora ispostavilo se da me je kupac zavlačio. Od početnog dogovora da tv prodam na dve rate i da čekam za prvu ratu 15 dana (što sam prihvatio), preko raznih odlaganja izgovora i na kraju pokušaja da tv uzme pre nego ga isplati. Krajnje bezobrazno i pokvareno. Zato od mene negativna ocena.
sve je kako Aleksandar kaze mi smo pokvareni i bezobrazni zamolio bih kp tim ako pravilo kaze da NEMA VREDJANjA da nema vredjanja a vi gospodine u zdravlje da prodate tv jer od starta mi bilo sumnjivo da covek prodaje tv a da kupuje manji a da veci prodaje toliko o tome a mi vama nista nismo uzeli da bi vi odeagovali imali ste ponudu odbili ste i to je to tako da paljba
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.