Dejan Kačavenda

Novi Sad

Član od: 16.03.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio | Vinili, CD i kasete > Originalni CD-ovi | Domaći

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kutije nisu nove i nisu u fabričkom pakovanju iz oglasa. Prodavac traži da dođem u NS iz Beograda da bi vratio novac. Za izbegavanje.
Kutije su nove i kupac kaže da su neke polomljene verovatno u transportu..ja ne tražim da kupac dodje u Novi sad nego da bilo ko dolazi ponese kutije i da ću vratiti novac... zbog iznosa poštarine gubi se svrha da mi kutije šalje nazad...izbegavajte ovog člana zbog iznosa od 600 dinara je spreman da bam napravi problem..

Audio | Vinili, CD i kasete > Audio kasete | Prazne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Neverovatno loša saradnja. Čovek mi je rekao da su kutije nove i da su po 26 dinara na količinu od 50 komada. Stiže mi paket sa otkupom od 3112 dinara. Zovem ga i moli me da ga preuzmem da je pogrešio cenu i da će mi uplatiti razliku. Otvaram paket i umesto 50 novih, upakovanih kutija dobijam 50 kaseta nekih narodnjaka sa izlupanim kutijama. Zovem ga i kaže da vratim paket ako mi ne odgovara. Danas mi javljaju da neće da ga preuzme nazad. Na kaju sam u minusu 3112 dinara. Paket svakako neću primiti nazad i platiti još jednu poštarinu. Izbegavajte ovog prodavca!
Ovom članu sam poslao 50 kutija kaseta koje je naručio i naravno novih kako piše u oglasu.Prihvatio sam primedbu da je nešto slomljeno verovatno u transportu i da pregleda i prebroji i da ću mi poslati onoliko kutija koliko je polomljeno.Da bi brza pošta prihvatila reklamaciju potrebno je sve uslikati i napiati žalbu i zato sam rekao da mi tu količinu koja je polomljena vrati.Ovaj član je poslao ceo paket nazad sa otkupom od 3699 dinara što ja nisam prihvatio niti je to bio deo dogovora.Cena po kasetu je stajala na oglasu po toj ceni iz oglasa sam čoveku i naplatio.Jednostavno postoje ljubomorni i zavidni članovi koji ne žele da se reši problem nego dele negativne ocene bez ikakve potrebe.U telefonskom razgovoru je ovaj član bio jako neprijatan i nekulturan i umesto da rešimo situaciju i dogovoromo se.Izbegavajte ovog člana.

Kompjuteri | Desktop > Kablovi i adapteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslat adapter. Testiran na dva lap topa ni na jednom nije radio hdmi. Čitao ga je kao običan usb. Javljeno prodavcu, nakon par uputstava kako se koristi uredjaj (kao da sam glupa) kaze posalji PREPORUCENOM POSTOM BEZ OTKUPNINE da bi ispalo jeftinije. On ce da proveri pa ako ne radi salje nazad. Sve tako uredjen i covek kaze kako nikad nije primio posiljku od mene. Presmesno. Laz na nivou deteta od pet godina. Jako sam razmisljala da li uopste da kupim od njega jer vidim da ima dve negativne (jedna je neko sa istim iskustvom ko ja) tako da sam dobro imala osecaj.
Pošiljku nisam dobio i ne razumem zašto negativna ocena..i dalje stojim iza toga da ću zameniti adapter ako je nispravan...morate mi poslati adapter da bi ga proverio..još jednom kažem da nisam dobio pošiljku od vas..

Elektro i rasveta > Baterije i punjači

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao druge baterije koje ne odgovaraju. Reko da je poslao druge cekam sedam dana nisu stigle tako da ne preporucujem saradnju
Mislim da je problem u pogrešnoj adresi koju ste mi ostavili....poslao sam baterije ali zbog cele situacije i vanrednog stanja pošta ne garantuje isporuku...to sam sve objasnio u telefonskom razgovoru ...ne preporučujem saradnju sa ovim čovekom..pravi problem bez ikakve potrebe...

Kompjuteri | Desktop > Kablovi i adapteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

ulaz kabla jednostavno nije klasicni vga, i ne odgovara onome sa slike oglasa, i nije kompatibilan sa mojim monitorom, prvi put dajem negativnu ali kad prodavac na pitanje odgovara pitanjem, pa da li kabel radi, pa radi ali ne odgovara, ne mozete da mi prodate nesto sto nije na slici i sto nisam trazio
kabel je vga nov upakovan i nekoriscen i provereno ispravan odgovara svim vrstama kompijutera i monitora ne znam o cemu covek prica ima neki drugi problem sa masinom.ponavljam kabel koji je uzeo je ispravan
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.