Dejan & Marijana

Subotica

Član od: 31.01.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Ženska > Duksevi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne volim da dajem negativne ocenu ali. .. Naručio sam Duks i komplet trenerku. to je jos bilo 4. decembra. pitao sam je 3 x dali stiže do 7-og? ! na šta je ona odgovorila da 100 posto stiže jer je navodno 4 og poslala! ! Želeo sam te stvari za Božić da poklonim. Nije ništa stiglo 7 og a ni dan danas. . Znaci već 9 dana prošao. Verujem da nije ni poslato jer nemoguće da treba 9-10 dana da paket stigne iz Beograda. Znaci paket nije poslat, a ja ostao bez tih naručenih stvari što sam hteo kao božićne poklone. Pisao sam gospodji na viber, pročitala poruku ali je ne interesuje, nije odgovorila. . Neprofesionalno i neozbiljno. Trebala je reći, neću poslati traži drugo nesto za pokloniti. Ali ovako. .. .
Ovako gospodine ja nisam odgovorna za rad kurirskih sluzbi posto su bili praznici znate da je sve prebukirano i isporuka je bila kasnije.Nama je paket vracen sto znaci da ste odbili posiljku.Toliko.Negativnu cete dobiti za uzvrat jer sam ostecena za duplu postarinu za vracen paket.

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Lik je rekao da je ogrebotina na Telefoni kad sam otišao da vidim vidim da nije ogrebotina nego pukotina na displej tako da pazite se od ovog lika !
Znaci ne mogu da verujem. Znaci covek je samo dosa da vidi telefon niti ga je kupio ni nista i zbog ovog negativna? Molim KP da obrisu ovu ocenu
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.