Dejan Petrovic

Kruševac

Član od: 17.04.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupljene Karl patike, rečeno da su patike nove i slično, posle par dana kad sam preuzeo patike, uzeo sam vlaznu maramicu da ih prebrisem, bojana sa djona se pocela skidati, jer je farbano sprejom, kao sto je i zadnji djon lepljen i krpljen, kontaktirao sam prodavaca za povrat patika i novca na sta je on negirao i odbio.
Uzeo je patike koje su bile kao nove. Kada ih je preuzeo pitao sam ga je l sve okej rekao je da je sve okej zahvalio se i sve je bilo uredu. Javio se posle mesec dana kako mu nesto ne odgovara i rekao mi je veruj mi na rec. Objasnio sam mu da posle mesec dana necu uvaziti nikakvu reklamaciju jer je proslo mesec dana. Decko je bio uporan da mu uplatim novac na racun, a on meni da vrati patike. Ovu personu treba da bude sramota ovako nesto da napise ali uvek postoje takvi.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac je veoma neozbiljan, dogovorili smo se da mi posalje patike, on ih navodno posalje, promasi adresu, stavi bez otkupa i trazi da mu uplatim novac kako ne bi vratio nazad posiljku, ja na to nisam pristao. Rekao je da kada mu se vrati salje opet. .. kada ga pitam da li je poslao on kaze da mu se posiljka nije vratila. .. vrlo neozbiljno i ne preporucujem nikakvu saradnju sa clanom! !!
Ja sam veoma inenadjen negativnom ocemom od ovog clana. Da jesam mojom greskom poslao paket bez odkupao i pitao sam da mi posalje novac ili da vrsim povrat. Povrat sam prijavio ali paket nije vracan. Rekao sam da cu poslati cim se paket vrati ali paket nije vracen jos stoji u Smedervu. Da je decko ukucao broj posiljke video bi da stoji u Smederevu jos. A koliko je ovaj korisnik posten ne bi me cudilo da je preuzeo paket i dao negativnu. Molim administraciju da ukloni negativnu ocenu sa mog profila. A kao dokaz ostavljam broj posiljke da moze da se vidi da je posiljka u njegovom gradu 91873001231473.

Odeća | Muška > Trenerke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Napisao da je duks original, poslao lošu kopiju koja košta duplo jeftinije u novom stanju, od cene koju je dobio za polovan duks. Nisam hteo odmah da ocenjujem, javio sam mu se i napisao da duks nije original i da se javi da rešimo to, međutim pročitao je poruke a ne odgovara, tako da ide negativna ocena i upozorenje za ostale članove da dobro razmisle, jer slika jedno a šalje drugo pritom laže u opisu predmeta prodaje
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.