Dejan Petrovic

Nova Pazova

Član od: 12.09.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kolekcionarstvo > Filatelija | Evropa

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Previse vremena sam potrosio sa ovim "prodavcem". Poslao sam mu Album sa puno koverta i markice; a on vec cetvrti put odlaze da salje, kao poslao a ne daje broj posiljke. Sacuvajte Vase vreme i novac, ne trgujte sa ovim clanom. N. I. K. A. K. O. ne preporucujem saradnju, izbegavati maksimalno! Komunikacija NULA. Mogu poslati zainteresovanima prepisku. Nema trgovackog niti kolekcionarskog duha. Kakvo neprijatno iskustvo, pitam se zasto uopste postoje ovakvi clanovi koji uzimaju vreme drugima! KRUNISEM OVOG CLANA ZA NAJGOREG PRODAVCA GODINE! !!
Ovaj član mene nagradi sve naj gore a ja nemam veze sa markicama niti bilo koje veze sa tim u mesto mog brata jel on ima veze sa tim zoran a mene nagradi bez nikakve veze sa tim jel ovo pošteno od ovog člana da me nagradi bez nikakvog povoda ja nemam veze sa tim i to da se zna ja samo skupljam IGRICE za ps3 i xbox360 samo se sa tim bavim pravim kolekciju a ne za markice poštanske i ja sam kriv za nešto što nemam baš nikakve veze nemam još samu dao broj od mog brata a mene nagradi zbog ničega i još sam dobijo negativnu ocenu pa vi vidite šta se radi iza moji ledja pa vi sami presuditi u ovome članu i ja ko sam mu reko da ja nemam veze sa tim markicama uopšte se nebavim sa tim jel ja se nerazumem samo moj brat zoc eto šta reći više.

Konzole i igrice > Nintendo | Igrice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovoreno da posalje predmet. .. Navodno nema vremena , a mislim da ga je vec prodao drugome verovatno je taj neko dao 200 din vise. .. Ako vec nemozes da ispostujes dogovor i ako ti rec nista ne znaci nemoj ni da kacis oglase druze. .. Negativna zbog gubljenja vremena s tobom. ..
Lazov ja nisam prodao nikom ti druze nemoj da me vredjas jel ja nemogu da stignem od posla dodji da vidis i sam da se uveris .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.