Dejan R.

Novi Sad

Član od: 06.12.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Gramofoni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije postignut dogovor. Poslao gramofon sa fizićkim oštećenjem koje prvo nije hteo da prizna(kao gledao neki čovek i bilo sve ispravno), a onda kada sam mu poslao precizne slike slomljenog vrha igle priznao da nije znao. Rekao mi je da nema takvu iglu, pristao sam da skine zvučnicu i iglu sa drugog gramofona, a on mi je predlagao da od njega kupim takav drugi gramofon. Predložio sam mu da vratim gramofon, a on mi odgovara da može da ga otkupi u pola cene. Posle za mene neprijatne konverzacije pristao sam da sačekam da potraži iglu, pošto navodno ima neke na tavanu. Posle dve nedelje javio da nema ništa slično. Rekao sam mu da sam u međuvremenu kupio zvučnicu i iglu i da bi bilo korektno da mi refundira tih 550 din. Nije se više javljao i zato negativna ocena.
Nisam se javljao!? Kako te nije sramota bre!? Pa trgujem sa ljudima godinama i to vezano za mnogo skuplje stvari pa nikad nisam nikoga zajebao za mnogo ozbiljnije stvari a ne gramofon od 1200dinara!? Tacno je da je igla bila sljomljena na slikama koje mi je poslao kada mu je stigao gramofon ali ja to nisam video dok je uredjaj bio kod mene a i tada kada mi je poslao slike gde nesto navodno nije ok ja sam rekao da nema problema ida cemo resiti tako sto cu mu poslati iglu sa istog ili slicnog gramofona ako imam, a posto nisam imao tj nasao on se uzjogunio sav za 550din. Sramota da te bude tvojih reci i godina covece. Inace artikl koji je kupio od mene je u fabrickom stanju, nekoriscen i jedno 5x skuplji od cene koju je on platio.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.