Dejan Vasic

Alibunar

Član od: 07.03.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Oprema za poslovanje > Trgovina | Oprema i aparati

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

NARUCILAC ROBE DAO LAZNU ADRESU, PORUCIO ROBU NA ZENSKU OSOBU, ROBU TACNIJE 6 LUTKI SA VIDJENIH SLIKA POLOVNIH U VIDJENOM STANJU SAM POSLAO BRZOM POSTOM ULEPLJENE PO DVE KAKO BI KUPAC MANJU POSTARINU PLATIO. OD SAMOG PORUCIVANJA ROBE KLIJENT SE NE JAVLJA NI NA TELEFON NI NA SMS. KLIJENT NIJE PREUZEO ROBU SAMO JE MENI NAPRAVIO TROSKOVE. PREDLAZEM SVIM POSTENIM LJUDIMA- KORISNICIMA OVOG DOBROG SAJTA OGLASNIKA DA NE SARADJUETE SA OVIM KORISNIKOM KOJI OBMANJUJE NAROD A NEMA NOVAC DA KUPI BILO STA VEROVATNO NEMA NI ZA ZVAKU. S POSTOVANJEM KORISNIK KUPUJEMPRODAJEM OD 2008 GODINE. POZDRAV ZA UREDNIKE SAJTA KOJI SU UBACILI OVE OCENE DA SE VIDI KO JE KAKAV. HVALA
Kao prvo treba da vas je sramota sto se tako ponasate i sto ste sve to ispislai.Tacno je da sam porucio robu od vas 6 lutki. Ali pod br 1 ako sam porucio 6 lutki od vas mogli ste da upakujete svih 6 lutki u jednu kupitju i da platim posatirnu u jednom pravcu a ne da mi saljete lutke kao 3 paketa i to ne upakovane nego izlepljene selotep trakom koja je lepljiva i kako posle ocekujte da stavim nesto na lutku kad ce da se lepi,pod br 2 lutke nisu bile zasticene zbog vaseg ne odgovornosti i ostecene su sve a na slikama nisu bile takve. Zbog vase ne odgovornosti i mrznje za pakovanjem nisam primio paket kao sto to nebi uradio niko da je na mom mestu a pod br 3 mozete da imate koliko god hocete dugo nalog na kp kad do sad niste dobili ni jednu pozitivnu i naravno niste nista prodali jer ocigledno nemate vi za zvake. Ja pare za bacanje nemam. Pozdrav

Bicikli > Mountainbike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Bicikla je dosta izlupan ali je veci problem bio da u felnama su bile osmice i zuljale su kocnicu znaci kupio sam i odma sam trebao da nosim kod majstora. .. razocaran sam. .. .
Sve sto ste ukratko napisali su ciste lazi.!Kao prvo svaki bicikli koji je polovan je bar malo ogreban.I svaki novi bicikli ima bar po neku ogrebotinu tako da oko toga ne treba dilemisati. A kao drugo tockovi nisu krivi jer ih licno ja centriram,rekao sam doticnom gospodinu da mi da sliku racuna i da cu mu platiti troskove ali naravno racun nema jer je kao nosio kod nekog majstora. U ostalom dobio je bicikli za male pare a vredi mnogo vise nego sto mi je on dao. Na slikama se vidi jasno da je izgreban.250din je bila cena centriranja tockova koju nisam hteo da platim jer me je covek ocigledno lagao.Da sam znao da je ovakav covek nebih radio nikad u zivotu sa njim jer preko kp prodajem uglavnom bicikle i svi su zadovoljni sem doticne osobe.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.