Dejan

Niš

Član od: 01.05.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Asesoari > Koferi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Totalno neozbiljan prodavac. U dogovoru bilo 2 isti kofer jedan srednji jedan mali ali on mi poslao dva razliciti model ono sto je nasao. Totalno neozbiljno, nikad vise!
Gospodin je poručio dva kofera, s tim što jedan nije imao na stanju gde sam mu ponudio drugi model i poslao link tog modela da pogleda. Složio se da pošaljem taj drugi model i ovaj prvi koji je imao na stanju. Nigde nije napisao da hoće od istog modela dva kofera. Posle kraće komunikacije je dao negativnu ocenu. U pitanju je bio očigledan nesporazum koji smo mogli da rešimo i bez toga..

Mama i beba > Šetalice i dupci

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nece da zameni dubak poslao mi dubak koji je mnogo mali za bebu od 7 meseci i nece da se javi na telefon
Gospodin je požurio malo sa ocenom. Sa svima sam do sada pronašao zajednički jezik, ali ovde je problem što se mi uopšte nismo ni čuli. Sve se odigralo preko poruka. Kada je stigao dubak on se javio porukom i napisao da je dubak mali za dete, tu poruku je najverovatnije otvorilo moje dete tako da je ja uopšte nisam ni video. Kasnije uveče je on zvao na mobilni, ali u tom vremenu sam spavao tako da nisam čuo telefon. Mogao je da pošalje još jednu poruku na KP ili sms ili još jednom da pokuša da pozove u toku sutrašnjeg dana, ali on to nije i jednostavno je rešio da me oceni negativno. Dubak uopšte nije mali, to je dubak rađen po standardu i predviđen je za decu od 6 do 12 meseci i do 12 kg. težine, tj. dok dete ne prohoda. Ovom prilikom bih i zamolio sve ukoliko imaju malo veće ili teže bebe da to i kažu. U tom slučaju je najbolje da dubak na licu mesta probaju u nekoj radnji i da ne poručuju preko interneta na neviđeno.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.