Dejan

Mol

Član od: 24.10.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Cipele

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Necete verovati al ja sam treci prodavac i clan KP koji mu je poslao Zarin proizvod koji nije hteo da podigne, paket mi se vratio i platio sam povracaj paketa. Smanjio sam mu maksimalno cenu, poslao, prvog dana nije hteo da se javi kuriru, drugog dana odbio je da primi posiljku. Zvao sam ga nije hteo da se javi. Sinoc se javio, obecao je da ce uplatiti iznos ujutru, i to je slagao . Celi dan pokusavam da ga dobijem javlja mi se telefonska sekretarica. Molio bih clanove KP da ga IZBEGAVAJU i ne padaju na njegovu finocu propunu lazi.

Odeća | Muška > Odela i sakoi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Decko je obican lazov i prevarant. Laze me 15 dana i na kraju je blokirao razgovor. Molio me da mu dam stvar ispod cene i prihvatio sam, poslao isti dan. Izgovori su mu da radi da nema vremena da zivi. IZBEGAVAJTE OVOG CLANA ! !!
Sako ti neodgovara opisu iz oglasa i vraćen ti je, U ČEMU JE PROBLEM MOMAK?

Odeća | Muška > Pantalone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Negativna ocena jer paket koji je narucio nije preuzeo tako da placam postarinu za neodgovrnu osobu
Gospodja Mina je brzopleto reagovala, nečekajući da i nepoštujući drugoga, ta žena nikada nije preko broja telefona nazvala da saopšti za paket, niti preko sajta, niti me je poštar zvao kada je roba stigla u Ns, ili je nazvao jednom a da sam pri tome bio na sastanku, i da nisam imao pojma čiji je broj a kada sam pokušao da pozovem taj broj bio je van dometa, tako nikakvoga saznanja nisam imao da li je roba uopšte poslata i da li je ista stigla za Novi sad. Gospodjo Mina svako na sajtu ima svoj broj telefona i ljudi i komuniciraju i dogovaraju se preko broja telefona, prema tome morali ste onoga trenutka kada ste poslali robu i onoga trenutka kada je roba stigla da me neko o svemu izvesti, a ne odmah da ovde svašta pišete i bespotrebno dižete tenziju i dajete negativnu ocenu, jer sve se rešava dogovorom a ne nanošenjem zla, ali dobro činjenica da još i nemate niodkoga pozitivnih ocena, jasno govori kakva ste Vi osoba. Svako dobro. Ja Vam se zaista izvinjavam zbog duple poštarine, jer ja da nešto neželim, to svakako nebih ni poručivao, i stvarao ni vama a ni drugima dodatne troškove i probleme, SAMO MINA VELIKI PROBLEM JE ŠTO NISAM BIO OBAVEŠTEN KADA JE ROBA POSLATA, DA LI JE POSLATA, I NIKO ME U NOVOM SADU IZ POŠTE O TOME NIJE IZVESTIO, PREMA TOME NISAM MOGAO ROBU NI PODIĆI, KADA STE MI BACILI PRE OKO PET DANA PORUKU NA SAJTU I TO JE JEDNINA PORUKA KOJU SAM OD VAS MINA DOBIO, KADA STE MI REKLI KAKVA JE SITUACIJA SA NJENOM ROBOM U POŠTI U NOVOM SADU, ODMAH POTOM SAM OTIŠAO U POŠTU, MEDJUTIM JAVILI SU MI DA JE ROBA VRAĆENA, ZAISTA MINA JAKO, JAKO, JAKO MI JE ZBOG SVEGA ŽAO, ALI NEMOŽETE DRUGOGA KRIVITI I OSUDJIVATI, A DA PRE TOGA I TOG DRUGOG NEČUJETE, I DOBIJETE RAZLOGE I ARGUMENTE, SVE ŠTO JE BRZO TO JE I KUSO. OVO OBJAŠNJENJE NEKA POSLUŽI I DRUGIMA , DA NIKADA DRUGE NEOSUDJUJU, PRE NEGO ŠTO SA DRUGIMA USPOSTAVE KONTAKT I O PROBLEMU DOBIJU SVA POTREBNA OBJAŠNJENJA. AKO VAM JE CILJ DA DRUGIMA NANOSITE ZLO, ONDA OK, SAMO TAKO NASTAVITE, JA TU NIŠTA NEMOGU. SVAKO DOBRO. SRDAČAN POZDRAV.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.