dejan

Lajkovac

Član od: 14.09.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Automobili za delove

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

kupio felne sa gumama od doticnog i sve 4 krive, na pitanje da li su krive kunuo se u sve zivo da nisu, izbegavati bilo kakvu kupoprodaju sa ovim clanom!
Felne sa auta skinute vozene ni jedna nikada zatresla nije i sada to tvrdim.Poslao mu 100 slika .Pet dana sam slao slike samo na njegovu inicjativu.Tada sam mu rekao ako hoces dodji kupi ako ne stavicu na oglas.Nemoj stavljari dolazim ujutru da kupim.Posle zove docice veceras.Dosao je sa drugom i ja sam ga sacekao ispred kafica...Pregledao felne on licno i isplatio mi.....Ni ti sam nesto skrivao ,lagao vec licno dosao on da preuzme.....Sami zakljucite sve ostalo.....Samo neznam sa kojim pravom mi daje negativnu da stoji sada tu meni koji sam clan od 2011god i radim na kp a on je kupio te gume i vise nikada nista..Mislim da postoji neki problem u samom kupcu i zato izbegavajte ozbiljni prodavci ovog clana.....!!!!!!!!

Alati i oruđa > Električne testere i cirkulari

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Što se tiče komunikacije sa ovim članom, sve je delovalo sasvim korektno i nije ukazivalo na prevaru. Naime, on je na sva moja pitanja odgovara tvrdeći da je sva roba nova i da ima i uputstva za rad. Ukratko, poslao mi je robu polovnu, bez uputstva. Za neke uputstva i nisu potrebna, ali radi se o tome da ja te stvari ne bih kupila polovne, posebno ne po tim cenama, Molinex nož 2500,00, aparat za sladoled 3000,00 po tim cenama se mogu kupiti i nove, a posebno što te stvari korišćene uopšte ne kupujem. Dakle, u porukama preko KP stoji njegov odgovor gde tvrdi da je sve novo, Posebno je teška laž toster sa cenom od 4000,00 din, koji je NEISPRAVAN. Tražila sam da mu vratim, a on meni moj cirkular koji je nov, a on mi je napisao: Ha, ha, ha. Možda je njemu smešno ali meni nije. Sve ovo sam napisala ne zato što sam imala materijalnu štetu, već zbog drugih članova KP koji mogu doći u situaciju da saradjuju sa ovim krajnje nepoštenim i nekorektnim članom. NEGATIVNA OCENA.
OVAJ CLAN NE GOVORI ISTINU.NEKA SLIKA SVE STA SAM MU POSLAO PA SAMI VIDITE KO NE GOVORI ISTINU,napad je najbolja odbrqana.Kakav mi je zamrzivac poslat,al eto meni se na slikama svideo,sta sada.ali to je njena kultura.sve sa slike je novo,stojim iza toga I sve poslato sta je trazeno I na vreme.DA sam hteo da izradim ja ne bi ni poslao ,ali nema veze njoj na cast.Sta jehtela sa ovim ne znam ,neka racunica je u pitnju verovatno........NEGATIVNU OCENU DAJEM OVOM CLANU ZBOG zamrzivaca jer mi nije rekla da je truo u dnu da je rucka pukla za otvaranje da nema vrata unutra da nema dve pregrade...molim vas da date negativnu jer je sklonila sve sa oglasa tu robu smisljeno da ne bi ja ocenio..NE SARADJUJTE sa ovim clanom.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

ovaj clan se pravi lud kao nista nezna u oglasu mi naveo extra laptop a poslao krs koji je farban , i sa crknutim hard discom sa neorginalnim punjacem i polomljenim konektorom za punjenje bezite sto dalje od ovog clana
ja sam poslao potpuno ispravan lap top koji je boga mi radio kod mene bez mane .jedino baterija sto je losa to sm mu i rekao ..hard disk radi,svew radi.pogledaj te sliku dali je farban.ja se nerazumem u karakteristike .i to sam mui rekao.a ja sam ga kupio isti i nisam primetio ni jedan problem.ja sam kupio milon stvari prekosajta i nikada nisam imao problem niti se bavim svercom.......tako da sam cist......to govori o njemu ne o meni...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.