Dejan

Smederevska Palanka

Član od: 24.10.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Hard diskovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao sam čoveku nov hard disk u fabričkom pakovanju. Pre slanja, kao i uvek, slikao hard i slikao Sentinel i HD Tune pro test. Posle par dana ga vraća sa fizičkim oštećenjem i rupama u telu harda. Očito hdd udaren ili pao. Umesto da kulturno zamoli za pomoć i kaže šta se desilo, izmišlja da je takav disk njemu stigao. Ali fabrička kesica u kojoj je zapakovan hard Nije oštećena tj nema rupe na mestu gde je hard oštećen, tako da nije problem nastao ni u transportu, kako tvrdi. Idem dotle da hard čak nosim u servis uvoznika i reklamiram ga, ali naravno reklamaciju odbijaju zbog oštećenja koje je mogao samo korisnik da napravi. Sve slike stanja i testova pre slanja, kao i slike oštećenja i fabričkog pakovanja sam mu poslao i pitao ga kako može da laže pred očiglednim dokazima. Prikrivanje sopstvene greške napadima i laganjem nikom ne čini dobro. Ne bih preporučio saradnju sa ovakvom osobom.
Imenjace vidim da si bas nacitan, svaka ti je ko u Njegosa, nazalost nisam u Srbiji da ti objasnim ko je Lazov. A za razliku od tebe ja sam bar ispao covek, izneo svoje vidjenje ,ali ti nisam dao negativnu ocenu. Ja pojima nemam o kakvim rupama mi pricas , na slikama koje si ti poslao vide se samo ogrebotine. kao sto rekoh mozemo da se teramo ovako do mile volje...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.