dejan

Kruševac

Član od: 17.05.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Lov i ribolov > Ribolov | Mašinice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Nakon velikog broja uspesnih kupoprodaja preko Kupujem Prodajem i 30 iskljucivo pozitivnih ocena sa moje strane kao kupca, prinudjen sam dati prvu negativnu ocenu prodavcu iz sledecih razloga: 1) Masinica Sekspir 2200 II predstavljena na oglasu kao ispravna je skarabudzena i potpuno neispravna 2) Quickova spulna precnika od 72 mm sa slike koju mi je poslao na viber, nedostaje u posiljci, to jest nije mi poslata. 3) Ostale stvari sa slika koje mi je poslao, su potpuno neupotrebljive, jer su polomljene i nekompletne, a na slikama se to nije videlo, niti mi je to receno. NAGLASAVAM- Platio sam Otkup i postarinu 2.900 dinara Post Expresu. Nije moguce da je doslo do ostecenja u transportu, jer je kutija u koju je sve bilo zapakovano cela i bez ostecenja.

Kućni ljubimci > Ribice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupac nije za saradnju! !! Nije izpoštovao dogovor i nije platio kupljenu robu. Iako sam bio i više nego korektan, čak sam mu i dao poklon. Svaki dan sam ga pozivao i molio da mi uplati 1800 dinara, ali me je zavlačio 10 dana i nije uplatio. Treba ga izbegavati ! !!
clan je upravu ,,,,sa zakasnjenjem sam mu uplatio novac ali da sam znao u medjuvremenu da mi je dao negativnu ocenu nebih mu uplatio novac
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.