dejan

Kragujevac

Član od: 20.01.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Samsung | Delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

OVAKO. .. ponuda vazi za sve evo sanse da dodjete do novog Samsunga Galaxy Note 2 original je u pitanju. .. ovaj prodavac mi je uvalio fals olovku koja je pritom i neispravna i moj galaxy je ne vidi dok sve druge olovke vidi. .. neradi dugme na njoj na to sam bio svestan al da ne radi uopste ponavljam UOPSTE to vec nije mi receno i nije bio dogovor i jos pritom prodavac je krajnje bio drzak. .. ponuda stoji prvo za njega ja njemu placam kartu taxi do moje kuce da mi dokaze za njegovu olovku da je original i da radi i dobice i moj galaxy Note svi ste svedoci u suprotnom od njega zelim da se izvin al javno ne samo meni. .. znaci ako ja lazem poklonicu bilo kome galaxy Note 2 iliti vrednost njegova 350 eura. .. cekam al samo konkretno bez price ponuda 7 dana
covek ne zna sta hoce,sve sam mu lepo objasnio u kakvom je stanju olovka kakve mane i vrline ima na sta je on pristao i insistirao da mu odmah saljem,prvo je rekao da je kopija pa onda da ne klikce,na kraju je rekao da ne radi,sto se tice drskosti sa covekom stvarno nesto nije uredu krajnje kulturan sam bio,cak je vredjao i po nacionalnoj osnovi al to i nije toliko bitno,sto se olovke tice sve sam lepo objasnio do DETALJA u kakvom je stanju sa svim vrlinama i manama na sta je on insistirao da odmah obrisem oglas i da mu je posaljem,sto sam i ucinio.znaci dobio je ono sto mu je lepo objasnjeno i ono sto je trazio.I sad hoce mene da predstavi kao neku babarogu koja vara ljude na sajtu za hiljadu dinara.A i zaboravio sam da napisem da on kupuje olovku za pokvaren NOTE 2 kog ima u delovima cak je dao i oglas da kupuje pokvaren da bi spakovao jedan.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.