Dejan

Beograd

Član od: 27.03.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Asesoari > Rančevi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovor nije ispostovan. I nakon krajnje korektnog i tolerantnog potsecanja prodavca sa moje strane posiljka uopste nije ni poslata.
Paket jednostavno nestao u pošti,poslat je naravno,čoveku nisam isporučio ne zbog mene nego zbog pošte,u pravu je što se ljuti ali mislim da nije za negativnu jer nije oštećen ništa,mislim da ću i ja sada početi da delim šakom i kapom negativne

Lov i ribolov > Lov | Lovački noževi fiksni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac skida slike sa neta i postavlja oglase, kad narucite predmet on posalje nesto sasvim drugo , stvarno jadno i bedno. Ja nisam gledao negativne ocene koje ima , vi gledajte kad narucujete i trazite da vam slika predmet pre slanja.
Ne znam o cemu se radi,ocigledno namestaljka da dobijem negativnu ocenu,dobio je predmet sa slike,kad sam video da je negodovao odmah sam mu predlozio da vrati uvek sam iza svojih stvari koje prodajem

Odeća | Muška > Jakne

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Vrlo nekorektan clan. Pre 6 dana porucio sam predmet i do dana danasnjeg ga nema, sto samo po sebi nije u redu, Jos nekorektnije je sto prodavac kaze da je poslao predmet prosle nedelje i da su drugi krivi( kurirska aluzba) sto naravno nije istina jer kad mu trazim broj posiljke izbegava na svaki nacin da da odgovor. Njegovo je pravo da ne posalje predmet ali isto tako nema pravo da nekoga pravi budalom kao sto je to u mom slucaju. U sve ovo sto navodim administratori imaju uvid jer poruke stoje. Dakle izbegavajte ovog clana jer nije za saradnju NIKAKO.
Jakna je poslata,ja ne znam sta se desava sa postom,nisam zasluzio negativnu ocenu ali boze moj ,sta ce biti kad stigne jakna da je vratite?

Odeća | Muška > Jakne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ekstremno nekorektan prodavac, i kada se javi odlaze sa izgovorima i izbegava odgovor na temu slanja predmeta, 2 nedelje cekam predmet, izbegavajte saradnju!
U pravu ste,nema je nigde kao da je u zemlju propala,samo nije za negativnu ocenu,pozdrav i svako dobro

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupljen laptop pre 6 meseci sa opisom sve ispravno, samo treba podici sistem. Odneo u servis (10e) podigao sistem, da bi mi rekli da je baterija mrtva, hard disc na 27% (skoro mrtav) i da ne rade dugmici na "misu". Nazovem coveka, kaze da vratim, ali ne zeli da pokrije troskove prvog slanja i servisa, samo da plati postarinu, na sta ja nisam pristao, pa smo se dogovorili da uplati 500din da pokrijem bar troskove prve postarine. Do dan danas nisam primio uplatu, smisljao je izgovore ili ubopste ne bi odgovorio. Odavno je bilo vreme za negativnu, nego sam se nadao da ce ispostovati dogovor makar i posle 6 meseci.
Pa jedino da sam ga dao dzabe i jos da mu platim da ga uzme pa stvarno ne vidim dokle ide ljudska drskost ali je vidim,svaka cast,preporucujem saradnju sa ovim clanom

Kolekcionarstvo > Militarija | Odeća i obuća strana

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

prodavac skroz nekorektan prilikom razgovora dogovoreno da mu dogovorenu sumu uplatim na račun što sam i uradio , kada je paket stigao video sam da je sa otkupninom , prodavac je rekao da ga ne podižem dok mi ne pošalje novac koji sam mu uplatio nazad novac nije uplatio otkupninu sam platio posle nekoliko dana kad su mi javili da će vratiti paket a kad sam paket otvorio video sam da mi nije poslao robu koju sam naručio. pokušaji uspostavljanja kontakta bez uspeh čovek izbegava kontakt tako da moram da iskažem totalno nezadovoljstvo i negativno ocenim inače platio sam ukupno više od 3100 din
Lepo je receno da ne dize paket,bio sam na putu i nisam stigao na vreme da posaljem paket

Odeća | Muška > Šorcevi i bermude

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac daje neistinite opise premeta i mera. Uvažio reklamaciju i saglasio sa vraćanjem para. Paket poslat nazad i on isti odbio da primi time dodatno naneo štetu. Nesarađivati.
mene niko zvao nije niti posta niti vi tako da...imali ste tacan opis,ja ne preporucijem saraadnju sa ovim clanom,mojih 98 pozitivnih i vasa jedna govore sve
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.