Dejan

Beograd

Član od: 11.12.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Alcatel

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao mi je raskupusan telefon tvrdeći da je samo dugmiće sa strane pogubio i da je dez baterije. Telefon sam kupio od dotičnog za delove od kojih ništa nije upotrebljivo. Tvrdio je da je ploča čitava a ono pokidan flet, isčupani priključci. Ništa od opisanog u oglasu nije bilo tačnoKada sam ga pozvao da mi vrati novac a ja njemu krš od telefona kreće sa kuknjavom kako nema dinara u dzepu i da moram da čekam. Predložio sam mu da prebijemo dug sa nekim od predmeta iz njegovih oglasa odjednom je sve komšijino i ništa njegovo. Puko sam 750dinara ali sam ostao čistog obraza za razliku od prodavca. SAVET ZA POTENCIJALNE KUPCE! !! ZAOBIĆI OVAKVE U ŠIROKOM LUKU da ne bi ste prošli kao ja. Srećom male su pare u pitanju ali ljudi obično padaju na malim stvarima. A tebi druže želim da prodaješ i dalje.
Sto neko nekaze kao ti da nije tacno ti da znas sta sve spada u dugmice nebi tako kupio pitao si i ja sam reko sta fali a to sto ti neslusal il necujes to je drugo nisam za 500 din al sad necu iz principa ni pare da ti vratim ni telefon da uzmem prodaj ti meni taj tvoj alkatel i moju plocu za 500 a ja cu je sredim da radi sve naj.pozzz
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.