Dejan

Niš

Član od: 04.03.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ko kupuje kad nema para, kupac nije preuzeo lap top nego mi napravio trošak za duplu postarinu, ne saradjute sa ljudima ovog tipa, džabe izvinjenje kad ja imam trošak i još plus nemam novac na koji sam računao iako sam korektno spustio cenu i poslao uredjaj.
Samo si propustio da napises da sam hteo da ti nadoknadim troskove sto sam ti sam ponudio,ali ih sada zbog negativne neces dobiti.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Apple

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Vrlo nekorektno od strane Dejana. Lap top ne odgovara opisu i slikama koje je gospodin postavio. Stanje uredjaja je vrlo lose, niko ga ne bi uzeo u ovakvom stanju. Pitan je da posaljem drugom kurirskom sluzbom, ali je Dejan insistirao da posalje postexpresom, jer oni ne dozvoljavaju uvid u paket. Ipak sam usepo da ubedim postra da mi otvori paket. Molim da u buduce obratite paznju sta prodajete, i da ne saljete ovako lose uredjaje. Buducim kupcima savetujem da zaobidju ovog prodavca. Pozdrav
Slika APSOLUTNO,ALI 10000% odgovara laptopu koji se prodaje,problem je samo sto nisi lepo gledao niti trazio dodatne slike a mogao si. Vise bi me brinulo to sta ces kada nakon vracanja paketa prijavim da je paket otvaran a ovde si mi sam dao dokaz sta ste radili sa postarem.

Mobilni telefoni > HTC

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Nepotpune informacije, telefon ima mnogo vise neispravnosti nego sto je navedeno u opisu
Apsolutno netacno!Rekao sam clanu da telefon nisam otvarao i da sam opisao stanje telefona koje se vidi spolja.Na slici se jasno vidi da tel. Radi a on me ubedjuje da tastatura ne radi i pravi me ludim.Pozurio je da mi sto pre da negativnu kako nebi dao ja njemu.NIKAKO NE SARADJUJTE SA NJIM!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.