Dejan

Sremska Mitrovica

Član od: 27.03.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bicikli > Mountainbike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije realno opisao stanje bicikle koju sam kupio od njega, i na ukazan problem nije hteo i dalje ne zeli da ga resi. Vrlo ne korektno sa njegove strane, jako sam razocaran sa ovom trgovinom izmedu nas dvoje. a u oglasu tvrdi da je predmet jegove prodaje u izuzetnom stanju. jako dobro razmislite da li ce te trgovati sa njim. moja preporuka je ne, i nista dok ne vidite svojim ocima.
Bicikli i jeste bio u odlicnom stanju,gde se moglo i preko slika videti...Pokusao sam da mu objasnim da je to polovan bicikli a ne NOV!Bicikli mi je takav stigao,i takvog sam i prodao.Taj problem nije do mene,ja sam vam to lepo i objasnio,i odma taj dan sam trazio da mi vratite taj bicikli i da cu vam vratiti pare.Ali vi ste na to rekli da je sve oke i da ce te ostaviti bicikli..Stvarno sam razocaran i sa vasom saradnjom,jer vi ocito ne znate sta zelite.A u medjuvremenu sta se na tom biciklu desilo ja ne mogu da uticem na to.Moj dokaz su i sve pozitivne ocene,i saradnja sa ostalima,gde je i dokaz da sam ozbiljan prodavac. Pozdrav, Dejan
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.