Dejan

Kruševac

Član od: 11.07.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Sedišta

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Negativna ocena za Gospodina kao kupca iz razloga sto je bio dogovor da dodje da pogleda sedista i da ih uzme i culi se dan pre dolaska za ponedeljak medjutim od tada vise ne odgovara na poruke. Nije problem i da se predomislio ali kulturno je odgovoriti na poruku i reci izvini druze ne mogu sada da dodjem ili izvini predomislio sam se stvarno nikakav problem. Ali vidim da se dosta njih zale da Gospodin ne odgovara na poruke tako da isti slucaj i sa mnom. Zato negativna. Pozdrav!

Automobili | Oprema > Styling i tuning

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Negativna ocena ide ovom clanu zbog bezobrazluka i nepreuzimanja posiljke, i troskova povrata paketa. Porucio je artikl, i sa moje strane je bio ispoštovan maksimalno. Onda se sutradan dosetio da otkaze porudzbinu, medjutim paket je vec bio poslan. Ne preporucujem saradnju sa njim ! !!
Cist bezobrazluk!!! Rekao Sam ti da ne saljes,a ti si ipak poslao!

Automobili | Oprema > Sijalice | LED, diode i trake

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dotični Dejan poručuje proizvode u vrednosti od 3600 dinara koje mu šaljemo po dogovoru 30og decembra. Paket je već narednog dana bio na isporuci u Kruševačkoj pošti odnosno 31.12. kako je u skladu sa poštanskim uslugama i sve sa naše strane i od strane pošte je ispoštovano. Poručio proizvode koje je video, poslati uredno, javljeno mu nakon slanja, stigli u roku i onda se pravi mrtav. NE SARAĐUJTE SA NJIM! NE KUPUJTE I NE ŠALJITE MU! Neka prvo uplaćuje na račun sa sve poštarinom pa tek onda mu šaljite jer nama je napravio trošak od 800 dinara za duplu poštarinu koju mi sada plaćamo! Izuzetno bezobrazno i neka je korisniku na obraz!

Foto-aparati i kamere > Analogni foto-aparati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Od doticnog "gospodina" sam kupio fotoaparat za koji je u naslovu oglasa stajalo da je "u odlicnom stanju, kao nov, .. " medjutim, kada je fotoaparat stigao i bio proveren ispostavilo se da je apsolutno neispravan i neupotrebljiv, elektonika je otkazala, objektiv sa prisustvom gljivica i sitnim ostecenjima, jedino je fizickim izgledom opravdao navedeno u oglasu. Na moje primedbe i zelju da ovo razresimo na civilizovan nacin tako sto cu vratiti fotoaparat i dobiti svoj novac sa troskovima dostave, dobio sam nevest odgovor da fotoaparat ne pripada doticnom prodavcu (Dejanu Maticu) vec njegovom komsiji i da ce mi on dostaviti adresu tog komsije da ja njemu licno posaljem nazad fotoaparat, .. .. (coveku od koga nista nisam kupio), i da ce mi novac sigurno bizi vracen. Od tog obecanja je proslo skoro dve nedelje, moja poslednja poruka sa pitanjem kada da posaljem nazad fotoaparat nije ni procitana te pretpostavljam da me je "gospodin" Matic stavio u "blokirane". Negativne ocene dajem samo najbezobzirnijima i nabezobraznijima koji ne shvataju da nepostenju nije mesto na ovom sajtu. Nikav oblik saradnje ne preporucujem sa ovim "clanom".
Poskidao ispravne delove sa aparata stavio stare,pa hoce da vrati nazad posle par dana,pa dal mislis da je neko lud?!

Kolekcionarstvo > Militarija | Oprema strana

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek porucio manjerku i nece da je preuzme, na pocetku komunikacije kaze, citiram , ,Dizem posiljku prijatelju ne brini u posti moze da stoji 5 dana sigurno nece da ti se vrati, gde gori, , posle toga se ne javlja na telefon, na poruke ne odgovara, a onda me je i blokirao, misleci da ne mogu da ga ocenim. Platio sam postarinu postexpresa 560rsd da bih preuzeo ono sto sam i poslao.
Prvo pises da je Manjerka Nemacka a uopste nije,zato i neces da se licno preyzimaju stvari!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.