Dejan

Kruševac

Član od: 04.08.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nameštaj > Stolovi i stolice | Radni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao mi je totalno ostecen radni sto, sa svih strana! Po dogovoru je bilo da ce mi poslati za par dana drugi sto, medjutim covek do poslednjeg trenutka tvrdi kako je sto poslao! Medjutim od tada je proslo nedelju dana i vise, i stola naravno nema! Od tada me covek blokira, ne javlja se! Imam sve poruke i slike naseg dopisivanja! Ko zeli neka se javi, da se ne zezne kao ja! Stvarno nema smisla, ali ima onaj gore koji vrati kad tad! Ne kupujte kod njega nista, salje krs robu i ostecenu! Ne znam odakle mu ovoliko pozitivnih ocena! !!
ja imam slike ,,,zadnje 3 u oglasu kako upakovano a namestaj radim 22 god ,,,a AKS ,, je za sve kriv ,,,ja sam tu nemocan zalio sam se sto puta i slao mejl nikad ne odgovaraju ,,,,HVALA VAM NA OCENU

Nameštaj > Stolovi i stolice | Radni

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Neadekvatno upakovan sto, ostecen u transportu. Prodavac mi je savetovao da kupim beli git i popunim oštećenja. Ružno je da kupac snosi posledice za neodgovornost prodavca. Ko želi mogu da dostavim fotografije oštećenja kao i odgovora prodavca.
kako mozete ta lazete da ,nije adekvatno upakovan kad na zadnje dve slike se vide stolovi kako upakovani ,,,jos sam vam predlozio kako da resimo to ,,,stvarno sramota ,,a aks je ostetio stocic i niste vi prvi kojima se desilo to ,,,nego lepo uplatim postnetom nadoknadu ,,iako nije moja greska

Lov i ribolov > Ribolov | Udice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pitao sam prodavca za odredjene proizvodjace udica i naglasio mu da me jedino oni interesuju, na sta je on potvrdio da ih ima i napravili smo dogovor, jos je "dobrodusni" prodavac rekao da ce me castiti sa par kesica gratis. Medjutim, kad su stigle udice, blagi uzas, covek fotokopira na papir razne proizvodjace i stavlja neke bezveze udice u klasicne zip kesice. Kad sam mu rekao da hocu da mu ih vratim i da elegantno resimo nesporazum, vise se nije javljao ni na telefon ni na KP poruke. Oprez svima pri saradnji sa ovim prodavcem, negativna kao kuca. ..
suvisno je da komentarisem o ovom slucaju ,,,jer i ja kupujem iste te udice na veliko
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.