dejan

Vranje

Član od: 02.05.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Oprema > Navigacije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek je naglasio da je ekran ispravan, medjutim ona pali ali ekran je slomljen, tako da nemoze nista da se iskoristi! Tako da druze ako ti je fora za 5e mogao si da mi ih potrazis lepo da se ne mucis poslao bih ti nije problem! !!
ajde bre covece kupio si navigaciju za 500 din, i sta si ocekivao a lepo ti je pisalo u opisu navigacije da navigacija nije htela da upali verovatno zato sto je najverovatnje stajala dugo a nije punjena i nije se moglo videti da li je da li displej ok ili nije a lepo sam ti ko coveku ponudio da ti vratim novac ili da ti posaljem drugu navigaciju a ti si zalepio negativnu ocenu pa sad solis pamet nekome sa jadnim komentarima a ko garantuje da je ti nisi polomio a i tebi su 500 dinara 5 e a na glavu si mi se popeo da ti spustim cenu sa 5e na 500 din. a sutra sam ti hteo poslati drugu navigaciju jer sam danas bio odsutan a naso sam bas tebe da zavrnem i to za 500 dinara
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.