dejan

Beograd

Član od: 30.05.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

telefon neispravan na mnogo nacina. prihvatila sam da ga uzmem i ako je u fizicki jako losem stanju ali nisam obavestena da baterija ne radi, dzek za punjenje ne radi, sistem se gasi posle 2min koriscenja, naprsla kamera itd. .. nije moguce ubediti me da prodavac za sve ovo nije znao. ..
Stvarno nema smisla za ovu negativnu i. To bez komunikacije samnom,nikakav ne bi bio problem da se vrati telefon tim pre posto je licno preuzet i isproban pre zamene u kojoj sam ja doplatio i uzeo u zameni tablet koji baguje i koci,a od papira za njega koji su mi obecani ni rechi. Ne razumem ljude kojima se vise isplati da daju negativnu nego da nazovu i pokusaju resiti navodni problem.

Nameštaj > Kreveti i dušeci

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Čovek nije ispoštovao dogovor-poklanja a posle prodaje!
tako mi i treba kada sam zeleo da ucinim dobro delo i poklonim krevete gospodji koja je socijalni slucaj,kako mi je sama rekla,ali sam naveo da mi je hitno bilo ,dok se ista smislila da li joj poklon treba ili ne,ja sam iste bacio,a o prodaji njoj nije bilo ni reci,uz to je bila i vrlo neprijatna,ali neka,danas i kada poklanjas nesto treba biti oprezan.i zamolio bih administratora da mi se obrise ova ocena jer je to van pameti,posto nisam nista nikome prodao,niti prevario nikoga.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.