Dejan

Zaječar

Član od: 17.08.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Sony Ericsson

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

kupio sam sony ericsson K770i rekao mi je da je ispravan kad ono ne valjda displey. .. ponekad radi ponekad ne. .
telefon je prodat ispravan bez punjaca a sta mu je kupac radio pa je poceo da flesuje nije moja krivica

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ja ne mogu da verujem kako me je covek izradio za graficku. Lepo smo se dogovorili da mi posalje graficku kad mu ja uplatim pare na racun, sto sam i uradio, da bi on prvo kasnio sa isporukom, a onda poslao neispravnu graficku karticu. Sramota, zvao sam ga, a on mi kaze da ona radi ali ne radi sa drajverima sto znaci da je ne ispravna i da ga bas briga i da pazim sledeci put. Strasno, ja sam razocaran. Novac naravno ne zeli da mi vrati, pokusao sam bar da da neku zamenu, ja bi mu jos i doplatio ali me je totalno otpisao i rekao da ga ne interesuje ni malo. Ne bih vam preporucio nikakvu saradnju sa njim, prodaje pokvarenu robu, bezite od njega u sirokom luku. Nemojte da prodjete kao ja, pa da se posle neko smeje preko telefona vama kako vas je prevario i uzeo vam novac.
ja nemogu da verujem prodao sam mu ispravnu graficku koju sam licno testirao bez drajvera i lepo je radela u oglasu sam naznacio da je graficka testirana bez drajvera i da neznam kako ce da se ponasa sa drajverim i da nedajem nikakvu garanciju za ispravnost iste i on je znao sta kupuje i kada me je zvao hteo je da mu posaljem drugu graficku nije ni cudo sto su mu sve ocene negativne takvim clanovima i nije mesto na ovom sajtu

Elektro i rasveta > Elektromotori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nekorektan odnos, snimio je plocicu motora iz koje se vidi da je motro dvobrzinski, kada sam ga dobio post expresom motor ima i dalje tu plocicu ali je nekada davno previklovan na obicni trofazni motor. Kontaktirao sam Dejana i posle "nadmudrivanja" rekao mi je da mi novac vratiti nece i da mogu da ga tuzim i prekinu je vezu. .. zalosno i ne sluzi mu za opravdanje to sto se , po njegovim recima, on u to ne razume. ..
na licitaciji je lepo pisalo da je motor previnklovan i da je trofazni i vi ste ga ipak kupili znaci znali ste sta kupujete znaci opis iz oglasa tacan prva vasa laz i zbog vase greske nije razlog da lazete i kazete ne u ocenjivanju i da me ocenite negativno zbog vase greske kada smo se culi lepo smo se dogovorili znaci dogovor ispostovan opet laz kad ste napisali ne i komunikacija je protekla dobro opet ste izlagali kad ste napisali ne treca vasa laz i naravno ja sam vam poslao ispravnu stvar bas onakvu kako je i pisalo u oglasu a vi ste me zvali i nasli falinku kao treba da bude dvobrzinski motor i trazili da vam jos nesto posaljem u vrednosti koliko ste platili motor ili da vam vratim novac ako ne vi cete da me tuzite ucenili ste me i kad vam ucena nije prosla dali ste mi negativnu ima svakakvih ovde strasno

Kompjuteri | Desktop > Matične ploče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sta reci o ovom clanu a da ne preteram. Kako vidim nisam jedini koji je prevaren od strane ovog clana koji je tvrdio da je predmet kupovine, u mom slucaju maticna ploca, testiran ali do Windows-a(sto znaci da podigne BIOS)i da je do tog dela potpuno ispravna. Kad sam dobio pake vise je licilo na neki herbarijum nego na osetljivu robu. Posle raspakivanja , ,kupus pakovanja, , na ploci sam primetio dosta pokrivljenih nozica za dzampere. Naravno da je ploca neispravna iako sam promenio dva procesora, dve G kartice i vise memorija. Na moje poruke Doticni se nije odazivao iako je bio na mrezi. Ovde nije rec o velikom novcu ali sve ovo pisem da bi svi potencijalni kupci obratili paznju na prodavce iz Zajecara, a oni bi sami trebali da se pozabave sa ovakvim prevarantima koji ruse ugled postenih prodavaca i kupaca u Zajecaru. Zato ljudi zaobidjite ovog prodavca u sirokom luku da nebiste bili treci ili 4,5 prevareni kupac.
Ploca je poslata u opisanjom stanju sa licitacije a sta se desilo sa njom usput i kako je doslo do ostecenja u transportu pa nije radela kada vam je isporucena nije moja krivica da zbog neozbiljnosti sluzbe ja ispadnem kriv i prevarant

Kompjuteri | Desktop > Hard diskovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek prodaje neispitane stvari i pri tome precutkuje detalje. HDD nemoze da se pokvari kada stoji van kompjutera (ako se njim postupa na ispravan nacin - znaci ne udara u zid, igra fudbal, vaterpolo islicni sportovi, ne potapakupus i sl. ), vec samo dok radi u racunaru. HDD skici, zavija, proizvodi veoma glasne zvuke, koje je vlasnik laptopa morao da cuje i sa znacajnim ostecenjem sluha. Takodje, ne interesuje me sto je "njegov drug" navodno prodavac, jatrgujem sa njim anesa njegovimdrugom, ujakom, strinom, stricem, surnjajom. .. Coveku sam ponudio da mu vratim hdd i on meni novac, ali nista od toga. Prodavac je naveo da je crkla maticna ploca na laptopu, pa prodaje hdd. Kada sam ga pitao da li je crkao i hdd odgovorio mi je da je crkla maticna ploca (zaobilazenje istine).
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.