Dejan

Beograd

Član od: 20.09.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

ovu ocenu dajem vezanu za nokiu lumiu 625 koju mi je prodao kao novu ispravnu. Prvo sto sam video je napukao cosak govorio mi je da pazim kako otvaram pa iz tog razloga sam otisao do servisa da mi stave foliju na displej i utom stave sim karticu. rekao sam im da paze i ispred mojih ociju su mi pokazali kakp prilikom otvaranja se otvara napukao deo, ajde progledam kroz prste, drugo poceo je neverovatno da baguje, kad odem na trening i u sred muzike zakoci ugasi se itd ajde reko da izvadim memorijsku koju sam kupio novu. . i evo danas se ugasio ne pali ukratko crkao. .toliko o postenim ljudima. .znaci isto se to njemu desavalo samo sto je cutao. .za 60e mene bi bilo sramota da kaljam obraz. .. i sta god da kaze ova osoba to su suvisne reci i stav odbrane. .. pozz
Asolutno se ne slažem. Telefon je između ostalog i sa garancijom apsolutno je sve predočeno prilikom slanja. Član me je već ocenio i to pozitivno. Od tada je prošlo mesec dana i sada stiže ovakva poruka.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.