Dejan

Vladimirovac

Član od: 12.11.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Građevinarstvo > Mašine i oprema

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Paket mi je vraćen. Pokušao sam da kontaktiram "primaoca", ali na poruke ne odgovara, a poziv odbija. Na kraju sam kontaktirao kurirsku službu i rečeno mi je da je primalac odbio da primi paket.
Prvi put umesto mog kalupa dobio sam duplo manji kalup koji sam najvio i rekao je da je greska i drugi paket kad je stigao bila je vec plastika napukla i slabog kvaliteta koja ne bi izdrzala 5 puta da se izlije jer je krta i nisam preuzeo jer sam video da je jako neozbiljan!

Kompjuteri | Desktop > Hard diskovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Krajnje neozbiljno ponasanje. Gospodin je narucio 3 hard diska koja je u medjuvremenu nabavio drugde. Nama nista nije javio, poslali smo naruceno i paket nam se vratio. Na poruke ne odgovara. Jedno vrlo lose iskustvo i ne savetujemo saradnju sa ovim clanom. Ako naruci nesto obavezno prvo avans.
Uspeli smo da dobijemo kolegu u madjarskoj na telefon da proveri u vezi diskova, kaze da ne stizu pre cetvrtka. Da li vam je to prekasno? Ovo je poruka od njih nisam ni ulazio ni bio na kupujem prodajem jer sam se snasao ,a niti me neko zvao ni poslao poruku da su im stigli hard diskovi i da mogu da salju i meni nisu stigli kako su i napisali u cetvrtak nego u ponedeljak skroz neozbiljni i ne savetujem nikakvu kupovinu od njih!!!!Dovlace robu iz madjarske i nisu sigurni kada mogu da dobiju i cim nabave salju makar vama trebalo ili ne !
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.