Dejan

Sombor

Član od: 22.12.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Lov i ribolov > Ribolov | Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Od mene negativna ocena za ovog clana zato sto je rekao da je sve ispravno. A ispostavilo se kada je paket stigao da je mreza iskidana na par mesta na jednom od meredova druga stvar rucka meredova je slomljena i skracena a pritom to nije ni naveo ni rekao. Sto se tice komunikacije i dogovora oko slanja sve je bilo fino.
Šteta je što ovako razgovaramo ali da te ne ostavim bez odgovora. Nisi poslao ni jednu sliku oštećenja a lepiš negativnu ocenu. Ovaj član je preprodavac Vašeg i mog pribora i zbog takvih ljudi cene polovnog pribora dostižu 90% vrednosti od novog pribora. Smeta mu svaka tačkica ili flekica jer onda ne može da vrati na oglase taj isti pribor i napiše 2 puta korišteno. U mom oglasu je po pravilima kp pisalo da je pribor korišten i nigde te nisam doveo u zabludu niti oštetio. Ako se nešto oštetilo u transportu mogli smo reklamirati ili vratiti paket nazad kako sam i do sada radio ako bi bilo slomljeno to što sam poslao. Obzirom da si se odmah zalepio za negativnu ocenu, moram ostalima savetovati da te zaobilaze u širokom luku jer će dobijati negativne ocene ako ti taj komad pribora ne možeš preprodati kako si zamislio.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.