dejan

Beograd

Član od: 30.01.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Gitare | Električne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Saradnja sa gospodinom nije dobro prošla. Na moj oglas javio se sa namerom da mi proda gitaru za koju je tvrdio da je potpuno funkcionalna (što očigledno nije bio slučaj). Na pitanja o ispravnosti nije preterano konkretno odgovarao (odgovori su se svodili na “ok” i “radi normalno” što bi svakom razumnom čoveku dalo do znanja da je sa njom sve u redu). Farba koja je pukla prijavljena je kao “izgrebana” tek nakon što sam ja uočio naprslinu, Floyd Rose ne radi ni blizu “normalom” i konačno i najbitnije – vrat je horizontalno iskrivljen što je čini praktično beskorisnom (iskrivljen prema podu ako je gledamo iz ugla svirača). Kako je ovo nešto što prodavac sebi ne bi smeo da dopusti, kontaktirao sam ga u nadi da mu gitaru vratim i sam pokrijem troškove transporta što je on odbio govoreći kako vraćanje gitare nije opcija jer je “prodaja preko KP a ne kao drugarska” i dodao da sam perfekcionista (jer sam očekivao da gitara *funkcioniše*) kao i da mu nije namera da bilo koga prevari (što sad baš ne deluje tako, jer bi čovek kome cilj nije bio nešto tako pokušao da reši problem). Nakon toga sam ga podsetio na to da je rekao da je gitara funkcionalna i da nisam perfekcionista ako očekujem da bar taj deo bude ispoštovan i da mislim da je vraćanje fer jer on ne bi imao bilo kakve troškove (što bi bila druga šansa da nešto uradi po tom pitanju). Na to je odgovorio kako razume moju brigu i da gitara radi što se njega tiče (funkcionalna elektronika ne znači da je instrument funkcionalan) i da kada bi popuštao svima koji traže mane – ništa ne bi zaradio. Uzimajući sve ovo u obzir, gospodin je vrlo nepouzdan i neodgovoran i ni u kom slučaju ne bih preporučio saradnju sa njim.
Gitara je prodata preko vajbera a ne preko KP jer nije bila na oglasu tokom pregovora. Tako da na osnovu cega negativna ocena.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.