Dejan

Niš

Član od: 18.05.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Napajanja

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Napajanje koje je clan prodao je neispravno. Nije zeleo da prihvati slanje napajanje nazad uz istu otkupninu (vracanje napajanja = vracanje novca).

Kompjuteri | Desktop > Kuleri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Krajnje neozbiljno, u opisu naglasio da su BAKARNI kuleri a poslao mi aluminijumske, kada sam ga pitao zasto je uradio ovako blokirao je komunikaciju. NE PREPORUCUJEM SARADNJU

Kompjuteri | Desktop > Procesori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nikako ne preporucujem saradnju sa ovim "covekom". Poslao mi je ovaj procesor i maticnu Asus M5A97 R2.0 za koju je tvrdio da je sto posto ispravna. Medjutim, na njoj ne radi drugi slot za graficku i posle malo veceg opterecenja se gasi. U oglasu je stavio sliku maticne sa originalnom kutijom, medjutim nije mi poslao kutiju. Mozete videti njegov odgovor na moje pitanje zasto: Dejan jel pise na oglasu lepo da je ploca polovna? Zasto me nisi pitao za stvari koje su ti zivotno bitne kao ta jebana kutija? Stefan Druze, gde je originalna kutija od ploce sto je na slici? Kada sam ga pozvao, rekao mi je da je on vrlo nervozan covek i stalno to ponavljao. Mislim da ovakvim ljudima nije mesto ni na ulici, a kamoli na kp.
Drugi slot za graficke ne radi ako nemas dve graficke kartice i da ih uparis. A ako imas jednu graficku onda radi samo u prvom slotu blize procesoru a ne moze u drugom slotu. Ako je stavis samu u drugom slotu nece da radi naravno jer je tako u sve ploce fabricki. Drugi slot sluzi samo kad imas dve identicne kartice i kad ih uparujes da rade u SLI ili crossfire varijanti. To je tako na svim plocama fabricki? Zasto me nisi pitao? Ja sam ti poslao kuler za procesor za obicne athlon AM3 procesore a procesori FX 8 serije zahtevaju daleko kvalitetnije hladnjake i kulere za procesor (na primer neki sa cevima) jer se daleko vise greju nego obicni am3 atloni. Zasto me nisi pitao jel moze ili ne moze da ohladi taj hladnjak procesor FX 8 serije??? Pitao si me jel imas kuler za taj procesor ja sam reko nemam imam za obicne procesore ti si reko moze posalji. A osim toga ja sam ubacio u plocu fx procesor ali nisam stavio pastu i to sam mu napomenuo kad smo se culi. Znaci ako nisi stavio pastu i nisi stavio bolji hladnjak i kuler za procesor onda naravno da ce da se gasi kompjuter kad se optereti. Ako se ne razumes u kompjutere odnesi u neki servis i neka ti sve namontiraju kako valja. Ja sam ti to odma napisao da odneses u servis i da ti sve lepo srede a ti si reko da znate vi to sve. I pitam moderatore ako je naveo da je ploca neispravna zasto su dozvolili negativnu ako u porukama koje smo razmenili ni jedne jedine poruke nema da smo pisali o tome da je ploca neispravna? Jedino sto je bilo pisano to je bilo o tome da mu nisam poslao kutiju kartonsku od ploce.

Kompjuteri | Desktop > Polukonfiguracije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao mi, proverio sam, poluispravno. Ploca davala sliku ali je pistala i nenormalno se grejao cipset. Javio sam mu sta se desava i da hocu da mu vratim plocu, on mi rekao da izmisljam stvari i da se premisljam i da je to sve sto posto ispravno i da nece da primi nazad paket kao otkup nego trazi da mu ja platim postarinu i posaljem pa on da proveri i ako je kako ja kazem vratice mi 2500 dinara, koliko je kostao samo paket. A to sto sam ja platio postarinu 650 dinara po prijemu i sto bih morao da platim jos toliko prilikom slanja to ocigledno njega nije zanimalo. Kada sam rekao da necu da placam postarinu jer je to njegova duznost kao prodavca jer je u pitanju reklamacija i da je prodao neispravno, on je poceo da me vredja i rekao mi da ga vise ne uznemiravam. Rekao mi je kako sam ja nesto zamenio, kako je sve to ispravno i dalje se drzao svoje price. Cak sam resio i da dodjem u Nis i da mu licno donesem to sto mi je prodao i ako sam ja u pravu, naravno da on meni plati troskove postarine, on nije pristao. A Vi Dejane, zao mi je. Da ste sigurni u to sto kazete pristali bi ste na moje uslove, ali posto znate da ste mozda pogresili necete jer Vam se moze. Imate 700 pozitivnih ocena pa mislite da Vama svi moraju da veruju i da mozete da zezate posten narod. I da znaju ostali da sam odustao od svega jer mi se nije isplatilo da saljem nazad paket i da placam duplu postarinu 1300 dinara, a ni da ga nosim za Nis jer gospodin nije pristao da makar plati tu postarinu koju sam ja platio po prijemu paketa. Treba biti covek pre svega. Samo da kazem ostalim kupcima da znaju sa kim imaju posla i o kakvom se prodavcu radi. Imam i poruku za administratore sajta. Imate sve poruke izmedju nas dvojice, koje inace i ja cuvam, nisam ih obrisao. Ako sam slucajno nesto netacno rekao ili slagao uopste ne morate da mi objavljujete komentar i ocenu. Pozdrav.
sta reci prodao sma taj kompjuter pre jedno 20 dana i od tad do sad se nije zalio sad izmislja da pisti i pise gluposti. Ja neznam sta je sa ovim ljudima stvarno. PISTI a sto mi to nije reko pre 20 dana? Pa naravno da pisti kad si mu izvadio kuler. Stavi kuler u kucistu i cim ploca vidi da ima kuler nece vise da vrti na maksimum kuler na procesor. Ali eto nema sanse da to nezna jer koliko sam skapirao radi sa racunarima ali eto izmislja gluposti. O cemu se radi jer je to sad neka igra na kupujem prodajem da se udaraju negativne bezveze? A i naravno sad moze da udara svako ko hoce negativne jer moderatori boli ih uvo nista ne kontrolisu. Da kontrolisu zapitali bi se kako to poruke datiraju od pre 20 dana a on sad dao negativnu. Meni nije problem da prodam robu. Prodam dnevno i po 20, 30 komponenti a 30 ili 40 kupac u proseku mi da pozitivnu. Kad bi ja moljakao kao mnogi ovde za svaku stvar sto prodam sad bi imao 30 000 pozitivnih.

Kompjuteri | Desktop > Matične ploče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

na sliki oglasa nova ploca a posalje mi staru plocu 15 godina staru i ne radi. pazite se
Svako ko se iole razume u kompjutere zna da maticne ploce za podnozje 775 se skoro 10 godina ne proizvode a on trazi novu 775 maticnu plocu. Inace naravno ploca radi savrseno nikad servisirana, izlazi svi rade, dakle besprekorno je ispravna a kao dokaz tome je i ovaj gopodin koji je dao negativnu jer je za razlog davanja negativne naveo samo taj sto je ploca polovna a ne nova. Neznam sta da kazem ja ne razumem da li ovaj sajt automatski belezi negativne ili prvo moderatori pregledaju negativnu?? Valjda je razlog za negativnu jedino i samo ako covek kupi nesto sto jedno pise na oglasu a drugo dobije a moj oglas verno oslikava prodatu stvar a to cu sad i da dokazem. Moderatori jel postoji na vasem sajtu kad se pise oglas da se stiklira da je stvar KORISCENA, a sto znaci da nije nova??????? IMA - epa onda pregledom oglasa mozete videti da sam ja stiklirao da je roba za koju mi je dao ovaj covek negativnu KORISCENA a on je jedini razlog za negativnu naveo da sam mu prodao polovnu stvar a ne novu. Sto znaci da ja njega nisam prevario vec da nije procitao skroz oglas jer da je citao pazljivo oglas mogo je da vidi da pise da je to koriscena stvar a ne nova jer sam ja stiklirao u pisanju oglasa opciju da je KORISCENA stvar. Dakle moderatori razlog za negativnu ocenu NE POSTOJI!!!!! Dakle vi ste mene ostetili. Ako ste citali razlog za negativnu i odobrili onda se nadam da ce te procitati i ovo moje pisanije i kad procitate lako ce te shvatiti da ste pogresili i da ne postoji razlog za negativnu a sto znaci da vam je obaveza da izbrisete negativnu. Covek nije pazljivo citao oglas i sad zbog toga ja treba da ispastam??? Naravno i da mi se izvinite - naravno ukoliko ste korektni i ukoliko postujete korisnike vaseg sajta.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Drugi put saradjujem sa Dejanom, prvi put je bilo ok, sada vec nije. .Narucio sam laptop i kada je stigao odmah mu javio da stanje nije onako kao sto je navedeno (naveo je sitne ogrebotine, a ustvari to je malo vise od sitnih ogrebotina) ali ajde to nije toliko strasno nisam sitnicar, medjutim na laptopu je polomljen drzac sarki (ne sarka vec drzac srafa) sam je rekao da je otvarao laptop, znaci nije toliko spretan pa je zavio sraf malo vise i doslo je do pucanja, sto sad zahteva menjanje ili palmresta ili donjeg kucista. .Covek ne zeli da ispravi gresku, ponudio sam mu da mu vratim laptop, ili da mi nadje donje kuciste-palmrest i da ja to sam zamenim, njemu ne odgovara, tvrdi kako sam ja narucio laptop jer imam takav pa sam iskoristio njegovo kuciste a moje polomljeno njemu da podvalim haha, stvarno smesno. .pa druze nisam se ja uhvatio samo za to da vratim laptop po svaku cenu, vec sam lepo napisao da mozes da mi nadjes donje kuciste-palmrest i da zamenim, ili da mi vratis deo novca da ja sam nabavim. .Svaka cast njegovim ocenama MADA U NJEGOVIM OCENAMA IMA DOSTA NEGATIVNIH KOMENTARA IAKO SU OCENE POZITIVNE, znaci nije toliko korektan, a svako moze videti moje ocene
Ubedjuje me da ne valja laptop da je nesto iskrseno. Naravno nista nije iskrseno znaci odlicno rade sarke i sve funkcionise savrseno. Otvara se savrseno poklopac nego je hteo da me uceni da mu platim neke pare kao lap top nije dobar iskrsene sarke ili sta vec ali nema veze vrati deo novca i necu ti dati negativnu. laptop je star 5 godina jer je 2 generacija i5 i on ocekuje da je kao iz radnje. Pa svaki normalan covek zna da laptop star 5 godina mora da ima ogrebotine a ja sam u oglasu i naveo da ima ogrebotine ali nista preterano da bode oci. Da zakljucim ovu malverzaciju. Znaci laptop koji je poslat je bio savrsen u svakom pogledu i hardverski i fizicki, znaci bez lomova naprslina i slicno, nije grejan kuglovan ili bilo sta u tom smislu. Imao je tu i tamo po neku ogrebotinu a sto sam i naveo u oglasu. ON JE HTEO DA ME UCENI DA MU VRATIM DEO PARA sto naravno nisam hteo. I ETO DAO JE NEGATIVNU posto ovi sa ovog sajta moderatori izgleda jedva cekaju da neko nekom da negativnu. Nadam se samo da ce uskoro da propadnu i da predjemo na neki normalan sajt gde su moderatori pravicni i normalni. A koliko vidim vec su poceli da pucaju po savovima evo sajt im koci treba pola sata da se otvore poruke, povremeno nestanu poruke po neke, hosting katastrofa itd itd. Ovom coveku neka Bog oprosti sto me je ucenjivao.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

prodao mi je neispravnu graficku
ok ima svakakvih ljudi na ovoj planeti sta reci drugo a ovog gospodina koji mi je dao negativnu vise zalim nego sto sam ljut na njega. Kaze graficka ne radi iako sam je ja proverio neposredno pre slanja kao sto proveravam uvek kad god saljem bilo sta. Ok reko sam mu nema problema ne radi ne radi moguce neka zapakuje i neka vrati vraticu mu pare a on ponavlja kao papagaj graficka ne radi pa graficka ne radi i nece da je vrati. Ja da idem 100 km do njega da bi mu vratio 2000 dinara nisam lud. Ali me cude moderatori ovog sajta obzirom da su imali u vidu nasu prepisku i da sami zakljuce o cemu se radi. Dobro sad je ovaj sajt narasto razvili su se i verovatno misle nema vise zime za njih ali ako tako nastave sa radom nece mnogo vremena proci i napustice ih svi veliki igraci koji pune oglasima ovaj saj bas kao sto i ja upravo sad napustam. Sve najbolje i ovom coveku koga zalim i moderatorima.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.