Dejan

Sremska Mitrovica

Član od: 25.05.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Napieao je da je telefon kao nov, ne da nije kao nov vec ima 50 tackica na sebi, nece da smanjincenu a nikako da ga vrati nazad, dalje od ovog clana
Prodat mu je telefon, trazio je dodatne slike na viber rekao sam da mogu poslati na mejl jer viber ne koristim, rekao je ne mora salji..Telefon je poslat, zadovoljan je svim samo kaze ima ogrebotine na kucistu..Telefon nema ogrebotine nego tackice koje su nastale od prasine koja se zavlacila u masku silikonsku koja je stalno bila na njemu. Sam je dao ocenu 8/10 i jos kaze nije kao nov..Pa em je star 3 godine, em ako 8/10 nije KAO NOVO, onda ja ne znam stvarno sta trazi..On je trgovac telefona ja nisam, mogao je da mu povadi pola delova i da mi ubaci nesto losije, ja ne bi znao i onda kad bi prodao nekom drugom ispalo bi da sam slagao da je ispravan...Dobije ono sto je kupio, nije zadovoljan i onda bi da vrati ili da mu se vrate pare, e pa ne ide to tako!

Lov i ribolov > Lov | Odeća i obuća

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije prihvatljivo da cena posle narucivanja umesto 900 dinara kako je pisalo u oglasu postane 1400 uz objasnjenje da je doslo do greske (u nekoliko oglasa). .. Roba se isporucuje po ceni koja je navedena ! Neozbiljno
Moja greska je bila, roba u prodavnici je cena 1400 dinara a ja sam pogresno stavio u 2 oglasa cenu za bluzu, jer ima mnogo robe koja se prodaje pa sam pogresio slucajno, izvinuo sam se odmah naravno i zamolio da razume situaciju u kojoj sam se nasao, jer i bolje tako nego da sam poslao i kasnije pogresio, ali covek nije hteo tako nego je morao da da negativnu ocenu zbog gluposti, roba mu nije isporucena tako da mislim da nije bilo razloga za ocene.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.