Dejan

Beograd

Član od: 06.01.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Sony PlayStation | Delovi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Drugo negativno iskustvo na kp za sve ove godine, s tim sto prvi put kad je ispao problem ispalo je slucajno i vracen mi je novac i sve je bilo ok. . ovo je jedna bitanga. Pitao sam lepo za dve stvari koje su mi bile bitne u vezi dzojstika, cim je stigao odmah sam video da ne radi analog kako treba, posalo i snimak i vratio paket, s tim sto je , ,covek'' proverio dzojstik na svoj nacin i poceo da me ucenjuje time da moram da uzmem paket nazad ili da ostanem i bez toga, nije hteo da vrati novac. Necu da se vucem po sudovima, platicu popravku, ali preporuka svima da se klone ako ne zelite da uzmete nesto sto ne odgovara opisu na silu, ako imate neka dodatna pitanja javite se pusticu vam skrinsotove.
Na oglasu je lepo pisalo da sve radi i da je najbolje da se, potencijalni kupci, uvere i sami i da isprobaju . Doticni je vratio dzojstik, pri cemu sam mu izasao u susret i plattio postarinu, sa konstatacijom da ne valja analog, pri cemu sam ga ja probao i uverio se da je sve u redu i poslao mu snimke, kao dokaz. Insistirao je na povracaju novca, sto sam ja, naravno, odbio i vratio mu placeni dzojstik. Ne saradjujte sa ovim, jer ocito ima viska vremena i svojom zabavom pravi drugima bespotrebne troskove.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.