Dejan

Beograd | Palilula

Član od: 08.08.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Zvučnici

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Izbegavajte saradnju sa njim! Poslao mi je jedan zvučnik koji nije ispravan i odriče se svake odgovornosti! Pritom je i sam paket katastrofalno bio upakovan, iako sam lepo pitao pre slanja "da li ste u mogućnosti da to lepo obezbedite". Kutije zvučnika su slobodno šetale po paketu kada sam ga preuzeo. U neispravnoj kutiji se odmah čulo kao da se nešto untra otkačilo i slobodno šeta pri pomeranju. Kutija pri prvom paljenju nije svirala kako treba, već onako krči. Profesionalni majstor je ustanovio da je kalem na zvučniku skoro pa totalno spaljen. Kalem je premotan za 2000 dinara, koje je gospodin Dejan uplatio kao kompenzaciju preko Post Net-a. To međutim meni ništa ne znači, jer je gospodin poslao kutiju koja je već otavarana i porpravljana, jer se vidi da je korpa koja drži magnet prethodno lepljena (verovatno pad sa visine, pa je magnet svojom težinom iskršio korpu), pa je diskutablino u kakvom je stanju druga ispravna kutija. Na ovom snimku se vidi sanirani kalem, kao i prethodno zalepljena korpa.Gospodin takođe namerno nije slikao podnožje zvučnika, jer su na obe kutije izbušene po 4 rupetine. Ja da sam to video ne bi mi ni na pamet palo da ih uzmem, ali je gospodin delovao pristojno pri razgovoru, pa nisam previše zapitkivao, niti tražio dodatne slike.
Gospodin sam sebe demantuje pričom da sam se odrekao odgovornosti jer je i sam napomenuo da sam ga obeštetito i da sam mu platio 2.000 dinara za popravku.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.