Dejan

Kikinda

Član od: 12.09.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Matične ploče

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poručio proizvod, kad mu je javljeno da je stigao blokirao me je. .. Mislim da je bar fer da se izvine i kaze da ne moze da preuzme ko god da koristi profil. .. Niko ovde nije zbog zabave na ovom sajtu. ..

Kompjuteri | Desktop > Polovni kompjuteri

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek mi se javio i rekao kako je zainteresovan za racunar i sve smo se lepo dogovorili. Uvece mi napise poruku da odlozimo sve za sledecu nedelju da hitno mora da ide na teren, ja sam rekao nije problem moze. Kaze da ce biti na terenu mozda do sledece nedelje a mozda i 2 dana, napise mi onda ujutru poruku kako ce biti mesec dana na terenu, ja sam ga pitao da ti rezervisem racunar ili ne, kao nemoj da me cekas mesec dana. On sutradan nakon naseg razgovora kupi skroz drugi racunar. . Covek totalno nije od reci, treba da bude iskren a ne da trazi izgovore kako mora na teren, jednostavno da mi je prosto rekao nasao sam jeftinije, bolje, nije problem, ali stvarno nije za nikakvu saradnju.
Druze ako hoces da znas ja sam i dalje na terenu, a pitaj doticne ko je pazario ja ili burazer. To sto nas dvoje koristimo profil 1 to nije tvoj problem. Meni ove negativne ocene ne znace nista, a to sto tebi trebaju pare ni to nije moj problem. Ziv bio ti Srecan Bozic ???

Kompjuteri | Desktop > Napajanja

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije preuzeo paket. Obecao je da ce uplatiti troskove povrata paketa, nije uradio, proslo je 15 dana od tog obecanja. Ako/kad uplati, obavesticu administraciju da ukloni ovu negativnu ocenu.
Druze bice ti nadohnadjeno samo da stignem.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.