Dejan

Beograd | Novi Bg.

Član od: 11.03.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > RAM memorije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dobio sam potpuno neispravnu memoriju. Prodavac mi je rekao da mogu da je vratim. Vratio sam i platio i postarinu da on ne bi imao nikakvih troskova. Prodavac nije hteo da preuzme memoriju uz neka bezvezna obrazlozenja.
Kupac me je obavestio da je memorija neispravna.ja sam mu rekao da cu je zameniti cim mi budu stigle.To sam upravo danas i uradio.Paket nisam preuzeo zato sto mi je kurir trazio vise od cene za koju sam je ja prodao + postarinu od 280 din. koju ja nisam hteo da platim,posto me je kupac obavestio da je on platio istu.Zamenjenu memoriju sam poslao o mom trosku,i onda saznao da sam dobio negativnu ocenu.Svaka cast kupcu i neka mu je sa srecom !

Opis iz oglasa tačan:

Komunikacija protekla dobro:

Ispoštovan dogovor:

Negativna ocena od mene zbog neistine u opisu stanja hard diska. Dejan je napisao da je hard potpuno ispravan, i da je u odlicnom stanju. Tako da sam kupio hard Samsungov od 200 GB po ne bas maloj ceni od 3300 dinara. Verovao sam da je hard u odlicnom stanju kao sto je navedeno. Odmah po pokretanju sistema konstantno se iz harda cuje grebanje, koje je dovoljno bucno da nadglasa 3 ventilatora od 12 cm. Na moje pitanje da mu vratim hard, posto nije u odlicnom stanju kako je opisan i da mi vrati moj novac rekao je da nema para, i da to ne radi.
Ja taj zvuk dok sam radio na njemu i testirao ga nisam cuo,sto ne znaci da ne postoji.Covek se javio posle 3 dana,sa izrekom da je neispravan,sto nije tacno!!!Sam je rekao da sve radi ok osim sto je bucan.Banetu sam rekao da isproba da pomeri hard disk u kucistu ili da pomeri kuciste sa stola pa da isproba onda.Nije bio zadovoljan i trazio je da mu vratim novac.Ja sam mu ponudio zamenu za drugi disk i rekao da se javi u utorak / sutra /za dogovor.On je pozurio i dao mi negativnu ocenu bez razloga.Laz je da sam rekao da to ne radim.Znaci moze zamena za drugi hard ,ipak je sve to polovno.Zeleo sam da izadjem u susret ali ocigledno je Bane nestrpljiv i ne zeli dogovor,bitno je da da ocenu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.