dejan

Beograd | Voždovac

Član od: 05.04.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Lov i ribolov > Ribolov | Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodin prodaje robu kojoj je istekao rok odavno, a ne zeli da vrati novac, a ja da mu vratim robu. Nadam se da vise nece biti prevarenih.
gospodja je dobila gel kese upakovane u originalno pakovanje kao sto sam naveo u oglasu, posle primanja robe mi je poslala poruku kako je gel kesama istekao rok ja sam joj ponudio cak i da joj vratim novac, nasta mi je odgovorila da joj posaljem novac post,netom ja sam joj rekao da kada dobijem gelove upakovane u originalno pakovanje nekoriscene onakve kakve sam poslao da cu joj vratiti novac koji jos uvek kurirskom sluzbom u trenutku pisanja ove poruke nije ni stigao. ona je na to trazila da joj platim kopletne njene troskove dostave sto meni nepada na pamet ja robu prodajem a nalazim se u beogradu kojim ce putem stici do kupca i koliko ce tog kupca dostava kostati to nije moj problem vec kupca. molim administratore da pogledaju kopletnu nasu komunikaciju i da procene ko je upravu unapred hvala. i jos jednom da kazem gospodji da nejede sastav iz gelova za rucni frizider jer je rok istekao . pozdrav

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

rekao je da je tel ispravan kad je stigao imao sam sta da vidim tac ne radi kako treba samo sto ne ispadne
tac radi jer sam pre posiljke testirao telefon sad ako ocekujes nov telefon za 2500din meni je stvarno zao.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.