Dejan

Niš

Član od: 06.01.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Sport i razonoda > Sportski preparati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ova osoba je prodavala lazni protein koji je umucena obicna surutka iz zdrave hrane koja ima 12 posto proteina i 70 psto ugljenih hidrata. na moje pitanje koliko procenata proteina proizvod ima on je odgovorio oko 80 posoto(a ustvari ima 12 posto! ! pitao sam coveka koliko ugljenih hidrata ima, odgovor je bio da nema uopste ugljenih hidrata ! !! a ima 70 posto! !! nemogu da verujem koja, imajuci u vidu da postoje osobe koje moraju iz zdravsvenih razliga koristiti protein surutke radi podizanja imuniteta i ostalog, on je hteo da proda lazni proizvod pun laktoze i masnoce , Ovaj oglas smatram bez presedana beskrupulozan i bezobrazan. a mogu da zamislim kakve su mu ostale svari koje prodaje kad je hteo na ovakav nacin da uzme novac od naivnih ljudi.
Uopste nemam ,niti sam imao bilo kakvu saradnju sa ovim covekom.Protein koji sam imao je bila prirodna smesa IZOLATA surutke,oredjenog procenta belanca u prahu i kalcijuma.Molim da se jave osobe koje su imale saradnju sa mnom,konkretno za protein,jer ovo je podla osoba koja je htela da uzima stvari u bescenje i rezultat njegovog neuspeha su reci neistine proizvod kompleksa i nezadovoljstva doticnog korisnika.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.