Dejan

Kragujevac

Član od: 15.04.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Gramofoni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Dobila sam snimak gramofona koji polu radi (što sam tek kada je stigao zaključila gledajući druge videe od istih modela i zaključila da ne treba da radi tako kako je stiglo u videu), u suštini, gramofon je stigao neispravan, mozda delom zbog transporta, ali se na videu koji mi je poslao jasno vidi da automatika ne radi (što sam zaključila tek kada je stigao, jer nisam znala gledajući video kako treba da radi). Popravka me je koštala još dodatnih 20eur. Loša ocena zobog neiskrenosti, gramofon je stigao neispravan.

Audio > Gramofoni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Igla je u uzasnom stanju. Krci previse, probao sam plocu na drugom gramofonu, peva odlicno. Ground je povezan kako treba, probao sam na dva pojacala i zavrsio sam sa istim rezultatima. Mogli ste lepo napomenuti da je iglu potrebno zameniti umesto sto lazete. Gramofon u ovakvom stanju ne moze sa se koristi, a u oglasu pise da je ispravan, negativna ocena.
Nigde nisam napisao da je odlična, nova ili sl. Samo da ima iglu, da radi, i da je POLOVNA.Zato služe pitanja, uvek mogu da pošaljem i video zapis, što ću ubuduće i da radim upravo zbog ovakvih situacija.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Karoserija i limarija

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac je oglasio prodaju fabričkih original branika koje nisam dobio, već branike pravljene od poliestera koji su ultra tanki i lomljivi, sve samo nisu original fabrički. Za to neg. ocena, nije od reči. ..
Oglasio sam prodaju rezervnih delova,koji su kupljeni u fabrickoj prodavnici,sto je istina.Nigde nije napisano original rezervni deo.Materijal od koga su nisam naglasavao,niti me je kupac uopste pitao.Na slikama se sve lepo videlo.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.