Dejan

Vrnjačka Banja

Član od: 21.07.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek mi je vratio paket koji sam mu poslao postom jer toboze nije bio zadovoljan. Nijedna primedba koju je izneo nije bila na mestu. Sta je hteo ovim svojim postupkom ne znam, ali je vrlo neozbiljno i bezobrazno sa njegove strane. Meni nije problem vratiti novac ukoliko su primedbe osnovane, sto u ovom slucaju nije bilo.
Dao sam prodavcu pozitivnu za poštenje jer je vratio novac a ja njemu lap top,lap top nije bio u stanju kako je opisan,u gornjem levom uglu je imala linija u obliku čovečje dlake braon boje dužine oko 5 cm ta ista linija nije se videla na slikama jer je laptop slikan iz svih uglova osim čeono a sa čeone strane se vidi odlično ta linija. Druga stvar Čovek je rekao da će laptop završiti svaki posao a ni klip na jutjubu ne čita i to na 360 seca uz to je toliko bučan da kada pojačam na 50% i stavim slušaluce ja čujem laptop kako bruji,sve navedeno nije bilo u opisu,nikada do sada nisam dao negativnu ocenu i žao mi je što sam ovom čiveku dao pozitivnu jer DEFINITIVNO nije za saradnju,napravio si mi štetu dajući mi negativnu alu se nadam da će tebi da se obije o glavu
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.